Αρχική » Ομάδα Δράσης Πολιτών: Δημιουργία νεου πάρκου στην Αλεξανδρούπολη

Ομάδα Δράσης Πολιτών: Δημιουργία νεου πάρκου στην Αλεξανδρούπολη

από statusradio.gr
0 σχόλιο

 

Πραγματοποιήθηκε πριν λίγες μέρες η προγραμματισμένη συνάντηση αντιπροσωπείας της ομάδας μας με το Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Κο Λαμπάκη στο γραφείο του.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης προτάθηκε  η δημιουργία  πάρκου στο ήδη δεντροφυτεμένο τμήμα του Στρατοπέδου Γιαννούλη,  το οποίο εντάχθηκε πλέον στον ιστό της πόλης αφού έχει αποκοπεί από το υπόλοιπο Στρατόπεδο μετά τη διάνοιξη του περιφερειακού δρόμου. (Φωτο 1).

Έτσι στον χώρο αυτό θα δίνεται η ευκαιρία σε όσους περπατούν ή αθλούνται στον περιφερειακό, να ξεκουράζονται ή και να  ασκούνται στα όργανα γυμναστικής που θα μπορούσαν να τοποθετηθούν εντός του.

Τη διεκδίκηση για τη χρήση του χώρου αυτού ως πάρκου διευκολύνει το γεγονός ότι πριν λίγα χρόνια (με σχετική αίτηση της ομάδας μας) χαρακτηρίστηκε από το δασαρχείο ως δάσος.

Ζητήσαμε ακόμη να αξιοποιηθεί και να αναδειχθεί η εμβληματική βελανιδιά που υπάρχει στο τέλος της οδού Παπαναστασίου (του δρόμου της λαϊκής), λίγο πριν αυτή καταλήξει στον κυκλικό κόμβο (Φωτο 2).

Προτείναμε λοιπόν, να τοποθετηθούν παγκάκια και να γίνει κατάλληλη   διαμόρφωση του χώρου ώστε να γίνει χρηστικός για όφελος των πολιτών.

Ο Κος Λαμπάκης κράτησε θετική στάση καθ’ όλη τη διάρκεια της συνάντησής μας και μάλιστα όχι μόνο συμφώνησε με τη χρησιμότητα των παραπάνω προτάσεων, αλλά πρόσθεσε ότι και ο ίδιος προσωπικά θα φροντίσει για την υλοποίησή τους.

Αλεξανδρούπολη 28-5-17.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας