ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ


 

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών και μέλος του Εθνικού Συμβουλίου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, την Μ. Παρασκευή θα παρακολουθήσει την περιφορά του Επιταφίου στη Κομοτηνή, το Μ. Σάββατο θα κάνει Ανάσταση στα φυλάκια του Έβρου μαζί με τον Διοικητή του Δ’ Σώματος Στρατού Αντιστράτηγο Γιώργο Καμπά και την Κυριακή Πάσχα στη Ξάνθη.

 

Όπως δήλωσε πριν λίγο φτάνοντας στη Θράκη:

 

«Κατ’ αρχήν θέλω να στείλω τις ευχές μου για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλο τον Ελληνισμό της Διασποράς. Σε όσους δεν το έχουν ζήσει από κοντά, πρέπει να τους πω ότι οι Ομογενείς μας, σε όλα τα μέρη της γης, γιορτάζουν αυτές τις μέρες ίσως με μεγαλύτερη – από ότι εδώ – θρησκευτική κατάνυξη και κυριακάτικο γλέντι βγαλμένο μέσα απ’ τη ψυχή τους. Δεσπόζει, βλέπετε, η νοσταλγία και αγάπη για τη πατρίδα… Μη ξεχνάτε ότι Εκκλησιά, ελληνική γλώσσα και παράδοση είναι οι γέφυρες που ενώνουν τους ξενιτεμένους μας με τη Πατρίδα.

 

Το Πασχαλινό τριήμερο θα βρεθώ στα ευλογημένα χώματα της Θράκης μας. Εδώ θα περιμένω να γιορτάσω και την Ανάσταση, με το Άγιο Φως που θα μας έλθει από τον Πανάγιο Τάφο μέσω Αθηνών, όπου θα του έχει γίνει υποδοχή όπως του αρμόζει και γίνεται όλα τα περασμένα χρόνια. Με τιμές Αρχηγού Κράτους.

 

Θα χαρώ να συμμετέχω σε αυτές τις κορυφαίες θρησκευτικές εκδηλώσεις της Ορθοδοξίας μας, κοντά στους τέσσερις Μητροπολίτες που τιμώ και εκτιμώ, να έχω την ευκαιρία να βρεθώ με φίλους Δημάρχους της περιοχής ανάλογα με το πρόγραμμά τους και τις υποχρεώσεις τους και να γιορτάσω το Πάσχα με συναγωνίστριες και συναγωνιστές μου από τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

 

Και πάλι Χρόνια πολλά».


  1. 17 Απριλίου 2017 στις 17:05 ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ Δ. ΜΑΡΙΝΟΣ

    ΚΑΛΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ . ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΡΩΤΗΘΕΙ ( ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΙΣ ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ ) ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΤΗ – ΑΡΔΑΝΙΟ ? ΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ ? ΚΑΙ ΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕΤΟ ΑΞΟΝΑ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ – ΟΡΜΕΝΙΟΥ ?

    Απάντηση

Θα θέλατε να μοιραστείτε τις σκέψεις σας;

Η συμπλήρωση του ονοματεπώνυμου και του e-mail είναι προαιρετική.


Μοιραστείτε το:

Copyright © 2014 statusradio.gr