Αρχική » To 2018 η απευθείας σύνδεση Αλεξανδρούπολη-Αγία Πετρούπολη

To 2018 η απευθείας σύνδεση Αλεξανδρούπολη-Αγία Πετρούπολη

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Το 2018 αναμένεται να συνδεθεί η Αλεξανδρούπολη με απευθείας πτήσεις με την Αγία Πετρούπολη μέσω της εταιρείας ELLINAIR,ενώ η φετινή σύνδεση θα υλοποιηθεί μέσω της Χρυσούπολης, διαβεβαιώνει ο δήμαρχος Ευάγγελος Λαμπάκης, αμέσως μετά το ταξίδι του στη Ρωσία.

Στη Ρωσία ο κ. Λαμπάκης συμμετείχε σε μια από τις πέντε μεγαλύτερες τουριστικές εκθέσεις παγκοσμίως ,τη Moscow Internasional Travel and Tourism με στόχο την προβολή του τόπου αλλά και την προσέλκυση τουριστών ,ενώ είχε σειρά συναντήσεων με απώτερο στόχο την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ του Δήμου Αλεξανδρούπολης και των αδελφοποιημένων δήμων στην Αγία Πετρούπολη και το Σοσνόβυι Μπόρ.
Σύμφωνα με τον κ. Λαμπάκη μεταξύ άλλων συμφωνήθηκε: H στενή συνεργασία ενεργοποιώντας τις αδελφοποιήσεις με τους Δήμους Αγίας Πετρούπολης και Σοσνόβυι Μπόρ, όπως και τις αδελφοποιήσεις των Επιμελητηρίων, Πανεπιστημίων, σχολείων και την ενεργοποίηση του θρησκευτικού τουρισμού, η υλοποίηση εκπαιδευτικών, πολιτιστικών, αθλητικών και δημοτικών προγραμμάτων με υποβοήθηση από χαμηλού κόστους πακέτα των ξενοδόχων της πόλης όπως και χαμηλό αντίτιμο εισιτηρίων ,ενώ υπογράφηκε και οδηγός συνεργασίας πολιτιστικών δράσεων. Επίσης συμφωνήθηκε η συνεργασία και η υποδοχή στην Αλεξανδρούπολη τον Ιούνιο του 2017 άνω των 100 Ρώσων ιστιοπλόων αθλητών, οι οποίοι θα διευκολυνθούν στις προπονήσεις τους στην Αλεξανδρούπολη τόσο από τον Δήμο όσο και από τον ΝΟΑ, ενώ τέλος συζητήθηκαν όλες οι δυνατότητες σύσφιξης των σχέσεων με τη μετακίνηση ιδιαίτερα παιδιών από τα σχολεία προς τις κατασκηνώσεις της Αλεξανδρούπολης την εκμάθηση της ελληνικής γλώσσας και της αρχαίας ελληνικής ιστορίας.

Πηγή: ert.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας