Αρχική » Συνελήφθη 39χρονος υπήκοος Αιγύπτου διωκόμενος με Ένταλμα Σύλληψης

Συνελήφθη 39χρονος υπήκοος Αιγύπτου διωκόμενος με Ένταλμα Σύλληψης

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Συνελήφθη χθες (16-3-2017) το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης, 39χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αιγύπτου, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών και πλαστογραφία. Η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει έναν ακόμη 29χρονο αλλοδαπό, υπήκοο Αιγύπτου, κατηγορούμενο για κατοχή ναρκωτικών.

Επιπλέον, από την αστυνομική έρευνα, προέκυψε ότι ο 39χρονος διώκεται με Ένταλμα Σύλληψης από τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές, για απόπειρα ληστείας.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 39χρονο να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, όπου επέβαινε, ως συνοδηγός ο 29χρονος και σε έρευνα που ακολούθησε στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκε μία (1) νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, την οποία κατείχαν από κοινού.

Επιπλέον, κατά τον έλεγχο ο 39χρονος κατείχε και επέδειξε στους αστυνομικούς, μία πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης των αρχών Αιγύπτου, ενώ όπως προέκυψε σε βάρος του εκκρεμούσαν το παραπάνω Ένταλμα Σύλληψης καθώς και μία καταδικαστική απόφαση.

Κατασχέθηκαν η παραπάνω ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ένα (1) Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μία (1) πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης, το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ και τρία (3) κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην κα Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Αλεξανδρούπολης.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας