Αρχική » Ο Ζουράρις «στέλνει» δημοσιογράφους στον Έβρο! Κι ο Μαυρίδης … «προσλαμβάνει»!!!

Ο Ζουράρις «στέλνει» δημοσιογράφους στον Έβρο! Κι ο Μαυρίδης … «προσλαμβάνει»!!!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

«Σε βλέπω στον Έβρο» είπε ο νέος Υφυπουργός Παιδείας Κώστας Ζουράρις, σε δημοσιογράφο Αθηναϊκού ΜΜΕ όταν τον … ενοχλούσε με ερωτήσεις, τη στιγμή που πήγαινε να αναλάβει  τα νέα του καθήκοντα, ως Υφυπουργός Παιδείας! Άμεση ήταν η αντίδραση του Δημάρχου Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη, που έστειλε σήμερα επιστολή στον νέο Υφυπουργό, με την οποία τον προτρέπει να στείλει τους δημοσιογράφους στην υποστελεχωμένη Δημοτική Ραδιοτηλεόραση Ορεστιάδας. «Ούτε ως σοβαρό ούτε και ως αστείο δεχόμαστε στον Έβρο τέτοιους αστεϊσμούς», είπε σήμερα στον Σταύρο Αποστολίδη ο Δήμαρχος Ορεστιάδας, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του STATUS 94.2!

 

 

 

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ

«Θα ήθελα να σας εκφράσω, ως εβρίτης και ως δήμαρχος του ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, τις θερμότερες ευχαριστίες μου για την πρωτοβουλία σας (κάποιοι κακεντρεχείς την θεώρησαν απειλή, άλλοι πάλι την χαρακτήρισαν  αστεϊσμό) να στείλετε στον ΕΒΡΟ έναν καταξιωμένο δημοσιογράφο τηλεοπτικού σταθμού πανελλήνιας εμβέλειας, πριν ακόμα από την ανάληψη των τόσο σημαντικών καθηκόντων σας. Ελπίζω να τον «στείλετε» στην υποστελεχωμένη ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΔΗΜΟΥ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ, επιβραβεύοντας την πολύχρονη, μοναχική πορεία της.

Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι με μεγάλη λαχτάρα θα προσμένουμε και άλλες τέτοιες «αποστολές», καθώς επίσης να μου επιτρέψετε να σας απευθύνω ανοικτή πρόσκληση για επίσκεψή σας στην περιοχή μας, τόσο ως υπουργός, όσο και ως πολίτης όταν θα έχετε εκτίσει την ποινή σας ως μέλος μιας υπεύθυνης κυβέρνησης σε μια χώρα υπό κατοχή (ελπίζω σύντομα, ώστε να απελευθερωθείτε τόσο σωματικά όσο και νοητικά)».

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας