«Γίνε κι εσύ εθελοντής δότης. Δώσε Ζωή»


Ενημερωτική καμπάνια πληροφόρησης και ευαισθητοποίησης του κοινού για τη μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων-μυελού των οστών και την εγγραφή νέων εθελοντών δοτών , διοργανώνει από 13-16 Οκτωβρίου στην Αλεξανδρούπολη ο Όμιλος Ν. Δασκαλαντωνάκη- Grecotel και η Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ» με τη βοήθεια του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Με το μήνυμα «Γίνε κι εσύ εθελοντής δότης, Δώσε Ζωή» πολλοί δημόσιοι και ιδιωτικοί φορείς της Αλεξανδρούπολης ενώνονται το τετραήμερο από 13 -16 Οκτωβρίου για να προσφέρουν ελπίδα ζωής σε συνανθρώπους μας, παιδιά και ενήλικες, που χρειάζονται μεταμόσχευση μυελού των οστών και αναζητούν ένα συμβατό μόσχευμα.

Η ενημερωτική καμπάνια πληροφόρησης και ευαισθητοποίησης του κοινού περιλαμβάνει ομιλίες και εκδηλώσεις με στόχο όχι μόνο την ενημέρωση αλλά και την εγγραφή όσων γίνεται περισσότερων εθελοντών δοτών μυελού των οστών.

Στόχος της εκδήλωσης είναι να ευαισθητοποιθεί και να ενημερωθεί όσο το δυνατόν περισσότερος κόσμος και να καταλάβει πόσο απλό και σημαντικό είναι να προσφέρει κάποιος αιμοποιητικά κύτταρα.


Μοιραστείτε το:

Copyright © 2014 statusradio.gr