Αρχική » 15% αύξηση της επιβατικής κίνησης στη Σαμοθράκη το φετινό καλοκαίρι

15% αύξηση της επιβατικής κίνησης στη Σαμοθράκη το φετινό καλοκαίρι

από statusradio.gr
1 σχόλιο

Έως 15% αυξήθηκε η επιβατική κίνηση φέτος το καλοκαίρι στη Σαμοθράκη, σε σχέση με πέρσι, σύμφωνα με τα στοιχεία της SAOS FERRIΕS που αποκάλυψε σήμερα στον STATUS 94.2, ο πλοιοκτήτης της εταιρείας Φώτης Μανούσης. Μάλιστα, ο κ. Μανούσης διαπίστωσε και θετικά ποιοτικά χαρακτηριστικά του φετινού τουριστικού ρεύματος, αφού αυξήθηκαν σημαντικά και οι καταναλώσεις του πλοίου στο μπαρ, γεγονός που πιστοποιεί την διαθέσιμη αγοραστική δύναμη των φετινών τουριστών του νησιού.

Διαβάστε επίσης

1 σχόλιο

Ειρηναίος Π. irineossamothraki.blogspot.gr 27/09/2016 • 09:28 - 09:28

Είναι δεδομένο ότι αυξήθηκε η τουριστική κίνηση φέτος στην Σαμοθράκη. Μάλιστα προσωπικά θεωρώ πως δεν ήταν αυξημένη μόνο σε σχέση με πέρσι αλλά και από πρόπερσι. Μάλιστα πίστευα πως η αύξηση ξεπερνούσε το 20% συγκριτικά με πέρσι.
Είναι επίσης αλήθεια ότι αν εξαιρέσουμε τους αναρχοάπλυτους με τα σακίδια που με 50€ περνάνε 10-12 μέρες, που μόνο κακό κάνουν στο νησί, οι υπόλοιποι φετινοί επισκέπτες της Σαμοθράκης ήταν ποιοτικότεροι.
Από εκεί και πέρα το οικονομικό όφελος των επαγγελματιών του νησιού, του κ. Μανούση εξαιρουμένου, ήταν αντιστρόφως ανάλογα με την κίνηση.

Απάντηση

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας