Αρχική » Μανούσης: Ψήφισα Τσίπρα, αλλά η γραφειοκρατία δεν …«παλεύεται»! Παραιτούμαι!

Μανούσης: Ψήφισα Τσίπρα, αλλά η γραφειοκρατία δεν …«παλεύεται»! Παραιτούμαι!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Πρωτοφανής ένταση προκλήθηκε χθες το μεσημέρι στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, όταν διαπιστώθηκε ξαφνικά ότι θα ταξιδέψουν για Σαμοθράκη με το SAOS 2, οι μισοί επιβάτες και τα μισά οχήματα.

Επαγγελματικά οχήματα, Ι.Χ. και πολλοί επιβάτες που είχαν εκδώσει εισιτήρια, έμειναν εκτός του δρομολογίου γιατί παρά το γεγονός ότι το Λιμεναρχείο έλεγξε και βεβαίωσε ότι επανατοποθετήθηκαν τα σωστικά μέσα στο σύνολό τους που είχαν σταλεί στην Αθήνα για επιθεώρηση όπως προβλέπεται, το Υπουργείο Ναυτιλίας δεν έδωσε ποτέ την άδεια για να ταξιδεύσει το πλοίο με το σύνολο του αριθμού των επιβατών που έχει την δυνατότητα να μεταφέρει.

Κατά την εξήγηση του πλοιοκτήτη, το Λιμεναρχείο έστειλε το σήμα για το «καλώς έχει» στο Υπουργείο αλλά το Υπουργείο  δεν απάντησε ποτέ, για να ολοκληρωθεί η εντελώς τυπική διαδικασία, προφανώς γιατί … «έλειπε» ο αρμόδιος υπάλληλος!

Πολύ φορτισμένος αλλά και αγανακτισμένος ο πλοιοκτήτης Φώτης Μανούσης, ανακοίνωσε για πρώτη φορά στον STATUS 94.2, ότι παραιτείται των προσπαθειών να δρομολογήσει και το δεύτερο πλοίο της εταιρείας του στη Σαμοθράκη, αφού ακόμη δεν ήρθαν οι υπάλληλοι του Υπουργείου για να επιθεωρήσουν το ΣΑΟΝΗΣΟΣ και παραιτείται επίσης και από την διεκδίκηση της γραμμής Λαύριο – Σαμοθράκη – Αλεξανδρούπολη.

«Ομολογώ ότι ψήφισα Τσίπρα, γιατί είχε υποσχεθεί ότι θα μπορέσει να πατάξει την γραφειοκρατία στην Ελλάδα, αλλά η βλακεία και οι γραφειοκράτες δεν … παλεύονται στην Ελλάδα», κατέληξε ο κ. Μανούσης, σε κλίμα έντονης συγκινησιακής φόρτισης!

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας