Αρχική » 10.000 € το μήνα ενοίκιο, για το πιο άθλιο κτίριο δημόσιας υπηρεσίας

10.000 € το μήνα ενοίκιο, για το πιο άθλιο κτίριο δημόσιας υπηρεσίας

από statusradio.gr
0 σχόλιο

9.826 € πληρώνει κάθε μήνα η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης για την ενοικίαση του κτιρίου στην οδό Καραϊσκάκη, όπου βρίσκονται τα γραφεία της διοίκησης. Το κτίριο που κατά γενική ομολογία δεν εξυπηρετεί τις ανάγκες της Αστυνομίας και προσφέρει άθλιες συνθήκες εργασίας στους αστυνομικούς, και αντίστοιχες εξυπηρέτησης, στους πολίτες, νοικιάζεται από το 1972.

Ο Βουλευτής Έβρου της ΝΔ και επίτιμος Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας,  Τάσος Δημοσχάκης, που συγκέντρωσε όλα αυτά τα στοιχεία, κατέθεσε ερώτηση στους αρμόδιους Υπουργούς, ζητώντας να ενημερωθεί για το ενδεχόμενο μετεγκατάστασης της Αστυνομίας στο κτίριο που κατά το παρελθόν στέγαζε το τμήμα Μοριακής Βιολογίας του Πανεπιστημίου πίσω από το παλιό νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης στην οδό Δήμητρας. Το κτίριο είναι εδώ και χρόνια κενό και εγκαταλελειμμένο και έχει χώρους 3.500 τετραγωνικών μέτρων.

Ταυτόχρονα ο Βουλευτής αναφέρθηκε και στις προσπάθειες που ξεκίνησαν το 2006 για την ανέγερση νέου αστυνομικού μεγάρου κοντά στο σημερινό νέο κτίριο της Πυροσβεστικής στο δρόμο προς Παλαγία, αλλά η προσπάθεια δεν ευοδώθηκε, γιατί υπήρξε μεγάλη καθυστέρηση μέχρι να αποφανθεί το Πανεπιστήμιο, αν ο παρακείμενος υποσταθμός της ΔΕΗ, είναι δυνατόν να προκαλέσει βλάβες στην υγεία των εργαζομένων αστυνομικών υπαλλήλων. Την γνωμάτευση του Πανεπιστημίου είχαν απαιτήσει οι συνδικαλιστές των αστυνομικών και μέχρι να απαντήσει τελικά το πανεπιστήμιο ότι δεν θα υπάρξει καμία απολύτως επίπτωση, η οικονομική κρίση στη χώρα που προέκυψε στο μεταξύ, απέτρεψε κάθε ενδεχόμενο ανέγερσης του νέου κτιρίου.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας