Αρχική » Η Ορεστιάδα από τις πρώτες πόλεις για το φυσικό αέριο

Η Ορεστιάδα από τις πρώτες πόλεις για το φυσικό αέριο

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Μια ευχάριστη έκπληξη για τους κατοίκους σε αρκετές περιοχές της χώρας που αναμένεται σύντομα θα δουν το φυσικό αέριο να είναι διαθέσιμο στις πόλεις τους περιλάμβανε η ελληνική λίστα έργων που υποβλήθηκε προς έγκριση για το περίφημο πακέτο Γιουνκέρ.
Μεταξύ των ενεργειακών επενδυτικών προτάσεων περιλαμβάνεται και η πρόταση της ΔΕΠΑ, ύψους 280 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη των δικτύων διανομής στις περιφέρειες Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης, Κεντρικής Μακεδονίας και Στερεάς Ελλάδας.
Η συγκεκριμένη πρόταση αφορά στη χρηματοδότηση της επέκτασης του δικτύου του φυσικού αερίου σε απομακρυσμένες περιοχές και τη δημιουργία απομονωμένων δικτύων που θα τροφοδοτούνται με πεπιεσμένο φυσικό αέριο CNG. Σύμφωνα με τα όσα έχουν ήδη γίνει γνωστά από την πλευρά της ΔΕΠΑ η Ορεστιάδα θα είναι από τις πρώτες πόλεις που θα επιδιωχθεί να τροφοδοτηθούν με φυσικό αέριο, χωρίς να συνδεθούν με τους αγωγούς μεταφοράς, με τη χρήση συμπιεσμένου φυσικού αερίου CNG. Η Ορεστιάδα θα είναι από τις πρώτες υποψήφιες και δεν αποκλείεται τα πρώτα έργα για την κατασκευή των αναγκαίων υποδομών να ξεκινήσουν εντός του 2017.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας