Αρχική » “Απειλούμε” τον Ορφέα να γυρίσει πίσω!

“Απειλούμε” τον Ορφέα να γυρίσει πίσω!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Αυτός είναι ο «φιλοξενούμενός» μας, ή ένας άλλου είδους πρόσφυγας, στην αυλή του STATUS 94.2! Δεν ξέρουμε πως λέγεται, γιατί δεν πέρασε από … Hot Spot, (λες κι αν περνούσε … θα ξέραμε!), αλλά … πήρε το μπάνιο του, έφαγε καλά και δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες σε ένα μικρό τραύμα που είχε στο πόδι του, από την πολυήμερη περιπέτειά του ως αδέσποτος.

Φαίνεται να είναι από … σπίτι και ίσως τώρα κάποιος να τον ψάχνει όπως εμείς ψάχνουμε τον Ορφέα! Τον βρήκε ο … «αλληλέγγυος» Δημήτρης Κολιός και μας τον έφερε, γιατί νόμισε πως είναι ο Ορφέας. Τον ευχαριστούμε πολύ για την προσπάθειά του ωστόσο! Άλλωστε δεν είναι η μοναδική!!!

Αν ξέρετε το αφεντικό του, πέστε του ότι είναι σε καλά χέρια και τον «χρησιμοποιούμε» προσωρινά, μήπως και … θυμώσει ο Ορφέας μας και γυρίσει πίσω από μόνος του, τώρα που ο «φιλοξενούμενός» μας, … κατέλαβε  το σπίτι του!

Όποιος τον θέλει πίσω λοιπόν, ας μας τηλεφωνήσει στο 25510 33 000.

Και φυσικά αν δείτε τον Ορφέα μας, φωνάξτε τον με το όνομά του (θα ‘ρθει κοντά σας σίγουρα για να σας ζητιανέψει χάδια), βεβαιωθείτε ότι πρόκειται για το ξανθό μονόχρωμο λαμπραντόρ, με το κόκκινο δερμάτινο φθαρμένο λουράκι που ψάχνουμε από την προηγούμενη Κυριακή και … κάντε μας ξανά χαρούμενους, τηλεφωνώντας μας στο 25510 33 000 !!!

Ο … «ευρών αμειφθήσατε» με 300 € και την αγάπη μας!

 

orfeas

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας