Αρχική » «Πράσινο φως» για τον ζεόλιθο του Έβρου! Τι λέει η εταιρεία

«Πράσινο φως» για τον ζεόλιθο του Έβρου! Τι λέει η εταιρεία

από statusradio.gr
1 σχόλιο

Άναψε το «πράσινο φως» από το Υπουργείο Περιβάλλοντος για την αξιοποίηση του ζεολίθου του Έβρου! Η εταιρεία «Όλυμπος – Βιομηχανικά Ορυκτά» με έδρα στην Άσσηρο Θεσσαλονίκης, πήρε προ ημερών την άδεια για την πραγματοποίηση έρευνας σε δύο περιοχές 83 και 97 στρεμμάτων αντίστοιχα. Ο ιδρυτής της εταιρείας Γιώργος Γεωργιάδης μιλώντας στον Σταύρο Αποστολίδη στην πρωινή εκπομπή του STATUS 94.2, είπε ότι αρχικά το ορυκτό θα μεταφέρεται προς επεξεργασία στις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Θεσσαλονίκη και αφού εξασφαλιστεί το εμπορικό ενδιαφέρον στην αγροτική οικονομία ή στην επεξεργασία λυμάτων, τότε η εταιρεία θα προχωρήσει σε επενδυτικό πρόγραμμα για την αξιοποίηση του ορυκτού με εγκαταστάσεις στο σημείο παραγωγής, δηλαδή στα Πετρωτά Ορεστιάδας. Οι εκτιμήσεις του κ. Γεωργιάδη είναι ότι οι σχετικές εργασίες θα ξεκινήσουν το 2017 ή οριακά εντός του τρέχοντος έτους.

«Η εταιρεία περιμένει την έγκριση των περιβαλλοντικών όρων και είναι σε καλό δρόμο» επισήμανε και ο Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης.

Γεωργιάδης:

Παυλίδης:

Διαβάστε επίσης

1 σχόλιο

Ανώνυμος 28/03/2016 • 14:04 - 14:04

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ Η ΑΔΕΙΑ ΕΞΟΡΥΞΗΣ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΡΕΥΝΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ.ΠΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΕΡΗΤΟΥΝ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ.

Απάντηση

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας