Ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Προκόπης Δούκας, στον STATUS 94.2!


Με μια αγκαλιά τραγούδια (και όχι ειδήσεις), έφτασε στην Αλεξανδρούπολη, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ και πρώην παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων της δημόσιας τηλεόρασης, Προκόπης Δούκας! Σήμερα παίζει μουσική στο ΚΕΛΑΡΙ WINE pro, διότι εκτός από τις δημοσιογραφικές του ανησυχίες, δεν κρύβει την μεγάλη αγάπη του στη μουσική ξεδιπλώνοντας ένα άλλο ταλέντο του, σε ρόλο … DJ ! Άλλωστε τον τελευταίο καιρό, παρουσιάζει στο απογευματινό πρόγραμμα του ραδιοφώνου της ΕΡΤ, “COSMOS”, την δική του εξειδικευμένη εκπομπή με ξένη μουσική για … υποψιασμένους ακροατές.

Ο Προκόπης Δούκας, αμέσως μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο της Αλεξανδρούπολης, επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις του STATUS RADIO 94.2, όπου ξεναγήθηκε από την ραδιοφωνική παραγωγό Στέλλα Καραμήτρου, την παρέα των ακροατών του STATUS κάθε Τρίτη και Πέμπτη στις 20:00.

Στη φωτογραφία ο Προκόπης Δούκας, με τη Στέλλα Καραμήτρου και τον γνώριμό του από παλιά στις τηλεοπτικές εκπομπές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Σταύρο Αποστολίδη.Μοιραστείτε το:

Copyright © 2014 statusradio.gr