Αρχική » Απεργιακό λουκέτο στην Αλεξανδρούπολη!!!

Απεργιακό λουκέτο στην Αλεξανδρούπολη!!!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Σχεδόν καθολική είναι η συμμετοχή στην σημερινή πανελλήνια απεργιακή κινητοποίηση και στην πρωτεύουσα του Έβρου. Παραγωγικοί φορείς, επαγγελματίες, εργαζόμενοι και δημόσιοι Υπάλληλοι, έδωσαν ένα βροντερό παρόν μπροστά στο Εργατικό Κέντρο και το Επιμελητήριο Έβρου. Ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Χριστόδουλος Τοψίδης, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από την συμμετοχή.

 

Και οι εργαζόμενοι του ιδιωτικού τομέα ήταν μαζικά παρόντες στην κινητοποίηση όπως δήλωσε ο Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Στάθης Ασπιώτης.

 

Ανοιχτά ήταν τα μπλόκα των αγροτών σήμερα το πρωί για να διευκολυνθεί ο κόσμος στη συμμετοχή του στα προγραμματισμένα συλλαλητήρια. Μόνον το μπλόκο στο Τελωνείο των Καστανεών παρέμεινε κλειστό για να παρεμποδιστεί η διέλευση στην Ανδριανούπολη, όσων είχαν σκοπό να επισκεφτούν τα καφέ της τουρκικής πόλης.

 

Και τα καταστήματα εστίασης ήταν κλειστά το πρωί με τον Πρόεδρο των καταστημάτων Γιώργο Αλαβάντα να περιφρουρεί διαρκώς την τήρηση της απόφασης του Συλλόγου τους για καθολική συμμετοχή.

 

Στην καταγγελία γνωστής αλυσίδας super market γερμανικών συμφερόντων προχώρησε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου της Αλεξανδρούπολης Κώστας Χατζημιχαήλ, που παρέμεινε ανοιχτό σήμερα. «Είναι βέβαιο ότι τα αλλοεθνή επιχειρηματικά συμφέροντα δεν συμμερίζονται τις δικές μας αγωνίες», κατέληξε ο κ. Χατζημιχαήλ.

 

2

 

3

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας