Αν ψηφίσετε το ασφαλιστικό, …θα είστε ανεπιθύμητοι στον Έβρο! Ρητά αρνητικός, μόνο ο Δημοσχάκης!


Να μην ψηφίσουν το σχέδιο της κυβέρνησης για το ασφαλιστικό, προτρέπουν τους Βουλευτές του νομού, με ψήφισμα που εξέδωσαν, σχεδόν το σύνολο των επιστημονικών φορέων των επαγγελματικών και αγροτικών οργανώσεων του Έβρου. Οι φορείς προειδοποιούν τους Βουλευτές, ότι αν συμμετάσχουν στην εξόντωση των υγιών παραγωγικών δυνάμεων του νομού, θα είναι κύριοι υπεύθυνοι των συνεπειών που θα υποστεί η τοπική κοινωνία και θα θεωρηθούν ανεπιθύμητοι ως εκπρόσωποί τους από τον επιχειρηματικό, επιστημονικό και αγροτικό κόσμο της περιοχής.

Το περιεχόμενο του ψηφίσματος ανέλυσε ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Έβρου Χριστόδουλος Τοψίδης, ο οποίος επισήμανε το γεγονός ότι είναι μια από τις λιγοστές φορές που οι φορείς του Έβρου διεκδικούν τόσο ενωμένοι και τόσο μαζικά, τα ασφαλιστικά τους δικαιώματα.

Την κατάσταση των επιχειρήσεων του Έβρου, που μαστίζονται από την κρίση και την απόλυτη αδυναμία τους να ανταποκριθούν στα προβλεπόμενα από το σχέδιο της Κυβέρνησης, παρουσίασε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών και Βιοτεχνικών Σωματείων Έβρου Θανάσης Μπέλλας.

«Περιμένουμε τις προτάσεις τους» απάντησε ο Βουλευτής Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Ρίζος, που τόνισε ότι οι φορείς του νομού βιάστηκαν να τοποθετηθούν επί ενός αρχικού σχεδίου, που μόλις ετέθη σε διαβούλευση, και έσπευσαν να προειδοποιήσουν για «ανεπιθύμητους», όταν μάλιστα κανείς ακόμη δεν καταθέτει συγκεκριμένες αντιπροτάσεις.

Χ. Τοψίδης:

Θ. Μπέλλας:

Δ. Ρίζος:Μοιραστείτε το:

Copyright © 2014 statusradio.gr