Αρχική » Ο Ουζουνίδης ζητά συγγνώμη για … «την ατυχή στιγμή» του

Ο Ουζουνίδης ζητά συγγνώμη για … «την ατυχή στιγμή» του

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Συγγνώμη ζητά από τους Μητροπολίτες τους Δημάρχους και γενικά τους Θρακιώτες ο πρώην Βουλευτής Έβρου Μαρίνος Ουζουνίδης επειδή παρεκτράπηκε στην ώρα της έντασης και αποκαλούσε «κοπρόσκυλο» τον πρώην Υπουργό Παναγιώτη Σγουρίδη. Ωστόσο ο κ. Ουζουνίδης συμπαρίσταται ολοψύχως στα αιτήματα των αγροτών και κτηνοτρόφων και ζητά την άμεση καταβολή των οφειλών της κυβέρνησης.

 

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου με την συγγνώμη του πρώην βουλευτή και δείτε το βίντεο που εξασφάλισε το thrakinea.gr με την επίθεση του κ. Ουζουνίδη στον Παναγιώτη Σγουρίδη:

«Θέλω να ζητήσω  ΣΥΓΝΩΜΗ από τους Θρακιώτες και τους Εβρίτες. Θέλω να ζητήσω  ΣΥΓΝΩΜΗ από τους ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ , ΤΟΥΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ . Τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως και Σαμοθράκης Κ.Κ. ΑΝΘΙΜΟ , τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Διδυμότειχου , Ορεστιάδας και Σουφλίου Κ.Κ. ΔΑΜΑΣΚΗΝΟ. Θέλω να ζητήσω  ΣΥΓΝΩΜΗ από τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Κύριο ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΛΑΜΠΑΚΗ. Θέλω να ζητήσω  ΣΥΓΝΩΜΗ από τον Αντιδήμαρχο της Δημοτικής ενότητας Φερών Κύριο ΝΙΚΟΛΑΟ ΓΚΟΤΣΗ και την Οργανωτική Επιτροπή. Θέλω να ζητήσω  ΣΥΓΝΩΜΗ από τον Υφυπουργό Εξωτερικών Κύριο ΙΩΑΝΝΗ ΑΜΑΝΑΤΙΔΗ . Θέλω να πιστεύω ότι αυτό το Άτυχο Συμβάν θα έχει μια καλή κατάληξη . Διευκρινίζω μόνο ότι εγώ καθόμουν τριάντα μέτρα μακριά από τους Υπουργούς. Κάποια στιγμή με πλησίασε ο υπουργός Κύριος Σγουριδης …. Δεν κινήθηκα εγώ προς την πλευρά του κυρίου Σγουριδη. Κάνω ΕΚΚΛΗΣΗ προς τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας το Κύριο ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ( Θέλω να πιστεύω ότι θα ενημερωθεί ο Πρωθυπουργός ) λίγο πριν τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων με Προσωπική του παρέμβαση, γνωρίζοντας το πρόβλημα των Εβριτων ( είχε επισκεφθεί τις πλημυρισμένες περιοχές πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015 ) να αποκατασταθούν Οικονομικά για τις Ζημιές  που έχουν υποστεί . ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΑΡΑ . ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΟΡΤΕΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ!»

 

Πηγή φωτογραφίας: faros24.gr

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας