Αρχική » Κήποι: Πήγαν για μια βόλτα στην Τουρκία και τελικά κατέληξαν στο κρατητήριο

Κήποι: Πήγαν για μια βόλτα στην Τουρκία και τελικά κατέληξαν στο κρατητήριο

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Με παράδοξο τρόπο προσπάθησαν να γλιτώσουν τον τελωνειακό έλεγχο, με αποτέλεσμα να βρεθούν κατηγορούμενοι για τελωνειακές παραβάσεις, για ψευδορκία, για παράβαση της νομοθεσίας περί μέτρων ασφάλειας οχυρών θέσεων και να χάσουν και το αυτοκίνητό τους! Ο λόγος για έναν 29χρονος, ένας 33χρονο και μία 33χρονη, οι οποίοι πέρασαν στην Τουρκία από τους Κήπους. Πριν βγουν από την Ελλάδα έκαναν στάση στο κατάστημα αφορολόγητων και αγόρασαν ποτά και τσιγάρα. Για να μην έχουν όμως πρόβλημα με τον τελωνειακό έλεγχο τα πέταξαν στα χωράφια. . . και επιστρέφοντας πήγαν να πάρουν.

Αστυνομικοί εντόπισαν τον 33χρονο και την 33χρονη να κινούνται στα χωράφια, τα οποία είναι εντός απαγορευμένης περιοχής (ΖΑΠ – Ζώνη Ασφάλειας Προκαλύψεως), με αποτέλεσμα να συλληφθούν και να αποκαλυφθούν τα πάντα.

Από τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί εντοπίστηκαν 248 πακέτα τσιγάρων και 3 φιάλες αλκοολούχου ποτού, τα οποία είχαν αγοραστεί από τα αφορολόγητα.

Στο πλαίσιο της έρευνας,  εντοπίσθηκε και συνελήφθη κι ένας 29χρονος, ο οποίος κατηγορείται και για ψευδορκία, καθόσον κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης κατέθεσε ψευδή στοιχεία στους αστυνομικούς σχετικά με την εμπλοκή του.

Εκτός από τα ποτά και τα τσιγάρα κατασχέθηκε και το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι συλληφθέντες.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας