Αρχική » Προωθούσε στον Έβρο 38 μη νόμιμους μετανάστες

Προωθούσε στον Έβρο 38 μη νόμιμους μετανάστες

από statusradio.gr
0 σχόλιο
Συνελήφθησαν την Τρίτη το βράδυ, στον Έβρο, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 2 αλλοδαποί διακινητές, υπήκοοι Τουρκίας, ηλικίας 30 και 40 ετών, οι οποίοι προωθούσαν στο εσωτερικό της χώρας 38 μη νόμιμους μετανάστες. Τριάντα 37 από τους διακινούμενους ήταν υπήκοοι Συρίας και ένας (1) υπήκοος Ιράκ.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τους δύο δράστες, διότι, όπως προέκυψε, επιβαίνοντας σε Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο, μετέφεραν παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας 38 μη νόμιμους μετανάστες.
Αναλυτικότερα, την Τρίτη 1-9-2015 τις πρώτες πρωινές ώρες, στην Εθνική Οδό Ορμενίου – Αρδανίου, οι αστυνομικοί έκαναν σήμα στάσης στον οδηγό Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου, με ρουμάνικες πινακίδες, προκειμένου να το ακινητοποιήσει. Αυτός δε συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.
Λίγο πιο κάτω (πλησίον του οικισμού Ταύρης), ο οδηγός ακινητοποίησε το αυτοκίνητο και μαζί με τον συνοδηγό, το εγκατέλειψαν και τράπηκαν, πεζή, σε φυγή, σε παρακείμενη έκταση με πυκνή βλάστηση.
Κατασχέθηκε ένα (1) Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητο.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Τυχερού.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας