Αρχική » Επί 18 χρόνια η Βενιζέλου στο Διδυμότειχο είναι δρόμος αλλά χρησιμοποιείται ως πεζόδρομος!!! (Φέρτε πίσω τα πρόστιμα;)

Επί 18 χρόνια η Βενιζέλου στο Διδυμότειχο είναι δρόμος αλλά χρησιμοποιείται ως πεζόδρομος!!! (Φέρτε πίσω τα πρόστιμα;)

από statusradio.gr
0 σχόλιο

25 επιχειρηματίες του Εμπορικού Συλλόγου του Διδυμοτείχου, ζητούν με έγγραφό τους προς τον Δήμο να μετατραπεί ο πεζόδρομος της Βενιζέλου σε κανονικό δρόμο κυκλοφορίας οχημάτων, αφού η απόφαση περί πεζοδρόμησης προκάλεσε σημαντικότατη πτώση του τζίρου των καταστημάτων τους και μεγάλη πτώση της εμπορικής τους αξίας. Άλλωστε όπως εξήγησε ο κ. Βασίλης Γενιζεγκίνης που διατηρεί κατάστημα στον πεζόδρομο, η πολεοδομία του Δήμου Διδυμοτείχου με έγγραφό της, βεβαιώνει ότι η Βενιζέλου, εδώ και 18 χρόνια, μπορεί να χρησιμοποιείται ως πεζόδρομος, αλλά ουδέποτε αναγνωρίστηκε ως τέτοιος αφού είναι ακόμη επίσημα χαρακτηρισμένος ως κανονικός δρόμος. Την ίδια στιγμή εγείρονται ερωτήματα για την νομιμότητα των προστίμων που επιβλήθηκαν τα προηγούμενα 18 χρόνια σε χιλιάδες πολίτες, για «παράνομη» στάθμευση ή παράβαση του  … πεζόδρομου!

«Άκρα του τάφου σιωπή» από τις διοικητικές υπηρεσίες του Δήμου, που όπως δηλώνουν έχουν σχετική εντολή από τον Δήμαρχο!!!

 

Ακούστε τον κ. Γενιζεγκίνη και δείτε το έγγραφο της πολεοδομίας.

Έγγραφο Πολεοδομίας

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας