Αρχική » Αποδυναμώνεται το νοσοκομείο Κομοτηνής

Αποδυναμώνεται το νοσοκομείο Κομοτηνής

από statusradio.gr
0 σχόλιο
Αποδυναμώνεται το νοσοκομείο Κομοτηνής από νοσηλευτικό προσωπικό καθώς εγκρίθηκαν μόνο 10 από τις 47 θέσεις νοσηλευτών κοινωφελούς εργασίας που ζήτησε η διοίκηση του νοσοκομείου Κομοτηνής.
Όπως δήλωσε στην ΕΡΑ Κομοτηνής ο διοικητής του νοσοκομείου Κωνσταντίνος Ναλμπάντης «χθες δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ απόφαση για μετάταξη 6 νοσηλευτριών από τις 12 αιτήσεις που υποβλήθηκαν παρ όλο που η διοίκηση του νοσοκομείου δεν συμφώνησε στην μετακίνηση προσωπικού.
«Αυτή την στιγμή έχουμε 69 κενά» πρόσθεσε ο κ Ναλμπάντης «Ωστόσο ο λόγος που προχώρησαν οι μετατάξεις οφείλεται στο νόμο που επιτρέπει την μετακίνηση προσωπικού από παραμεθόριο σε παραμεθόριο».
Στο μεταξύ από τις 1069 θέσεις που προκηρύχθηκαν σε όλη την Ελλάδα μόνο 5 θέσεις προβλέπονται για το νοσοκομείο Κομοτηνής, από τους 5 που έρχονται ο ένας είναι τραυματιοφορέας και ένα μόνο άτομο νοσηλευτής.
«Είμαστε το νοσοκομείο με τις περισσότερες ελλείψεις σε νοσηλευτικό προσωπικό και υποδομές όπως και το νοσοκομείο Διδυμοτείχου, σε όλη την υγειονομική περιφέρεια» τόνισε ο κ Ναλμπάντης.
Τέλος όσον άφορά την επίσκεψη ασθενών στο νοσοκομείο Κομοτηνής ο αριθμός ανέρχεται στους 5000 μηνιαίως.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας