Αρχική » ΤΑΙΠΕΔ: Αλλαγές στη διοίκηση δέκα περιφερειακών λιμανιών

ΤΑΙΠΕΔ: Αλλαγές στη διοίκηση δέκα περιφερειακών λιμανιών

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Σε καθολική αλλαγή των διοικήσεων των δέκα περιφερειακών λιμανιών διεθνούς ενδιαφέροντος που περιλαμβάνονται στο χαρτοφυλάκιο των υπό αξιοποίηση περιουσιακών στοιχείων του ταμείου αποκρατικοποιήσεων, αναμένεται να προχωρήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, μέσα στο επόμενο δεκαήμερο, το ΤΑΙΠΕΔ. Μάλιστα ανεξάρτητος οίκος έχει ήδη ολοκληρώσει την αξιολόγηση των νέων διοικήσεων.

Πρόκειται για τα λιμάνια του Βόλου, της Ραφήνας, της Ηγουμενίτσας, της Πάτρας, της Αλεξανδρούπολης, του Ηρακλείου, της Ελευσίνας, του Λαυρίου, της Κέρκυρας και της Καβάλας, για τα οποία δεν έχουν προκηρυχθεί διαγωνισμοί, ωστόσο η σχετική διαδικασία τοποθετείται από το 2016 και μετά.

Το θέμα των διοικήσεων των λιμανιών εξετάστηκε αυτή την εβδομάδα σε ευρεία σύσκεψη στο υπ. Ναυτιλίας, υπό τον αρμόδιο υπουργό Θ. Δρίτσα. Τις καταληκτικές ημερομηνίες για την υποβολή των δεσμευτικών προσφορών για τους διαγωνισμούς που αφορούν την αξιοποίηση του ΟΛΠ, του ΟΛΘ και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, έχει ορίσει ήδη το Διοικητικό Συμβούλιο του ΤΑΙΠΕΔ.

Σημειώνεται ότι το ΤΑΙΠΕΔ κατέχει το 74% του ΟΛΠ και του ΟΛΘ και το 100% των υπόλοιπων λιμανιών, ενώ έως τέλος Οκτωβρίου 2015 θα πρέπει να έχουν υποβληθεί οι δεσμευτικές προσφορές για τον ΟΛΠ και έως το τέλος του Φεβρουαρίου του 2016 για τον ΟΛΘ.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας