Αρχική » Συναυλία της Αυστριακής Χορωδίας Kammerchor Innsbruck (Χορωδία Δωματίου της Πόλης του Innsbruck)

Συναυλία της Αυστριακής Χορωδίας Kammerchor Innsbruck (Χορωδία Δωματίου της Πόλης του Innsbruck)

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Ο Σύλλογος Μουσικών Εκπαιδευτικών Αν. Μακεδονίας – Θράκης, στο πλαίσιο της σύσφιξης των ευρωπαϊκών σχέσεων και των καλλιτεχνικών συνεργασιών, διοργανώνει συναυλία της Αυστριακής Χορωδίας Kammerchor Innsbruck (Χορωδία Δωματίου της Πόλης του Innsbruck) στην Αλεξανδρούπολη. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 19 Αυγούστου 2015 και ώρα 9.00 μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Μουσικής Εταιρείας Αλεξανδρούπολης (14ης Μαΐου 121, Αλεξανδρούπολη).

H προσκεκλημένη μικτή χορωδία διακρίνεται για την ομογένεια των φωνών της, για τα πλούσια ηχοχρώματα που επιτυγχάνει και για την αρτιότητα της ερμηνείας της. Το ρεπερτόριο της απλώνεται από την εποχή της Αναγέννησης μέχρι και τη σύγχρονη μουσική. Το 2008 βραβεύτηκε με το βραβείο „Silberner Stimmgabel“ („Το ασημένιο Διαπασών“).

Τη χορωδία διευθύνει ο Αυστριακός Μαέστρος και καθηγητής του Ομοσπονδιακού Κονσερβατόριου του Innsbruck Martin LindenthalΣτο πιάνο συνοδεύει η Ελληνίδα πιανίστα, απόφοιτος των Μουσικών Πανεπιστημίων του Graz και της Βιέννης, Αθηνά Γκιλιοπούλου.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας