Αρχική » ΠΑΜΕ-Αιφνιδιαστικά η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βάζει λουκέτο στο ΙΚΑ Ορεστιάδας

ΠΑΜΕ-Αιφνιδιαστικά η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βάζει λουκέτο στο ΙΚΑ Ορεστιάδας

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Η  Γραμματεία Βορείου Έβρου του ΠΑΜΕ  εκφράζει την πλήρη αντίθεσή της στην αιφνιδιαστική απόφαση  της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ  να βάλει λουκέτο στο ΙΚΑ Ορεστιάδας,   αφήνοντας   έτσι   «ορφανή» από υπηρεσίες μια ολόκληρη περιοχή με 12.000 χιλιάδες ασφαλισμένους, 2.500 συνταξιούχους  και εκατοντάδες   επιχειρήσεις.

Η  συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ δείχνει ολοκάθαρα ότι όχι μόνο δεν «έσκισε» τα μνημόνια,  αντίθετα  εφαρμόζει  κατά γράμμα μνημονιακές δεσμεύσεις  «περί συγχωνεύσεων υπηρεσιών» της προηγούμενης συγκυβέρνησης Ν.Δ – ΠΑΣΟΚ  και στην ουσία συνεχίζει την ίδια αντιλαϊκή πολιτική.

Μπροστά σ ’ αυτήν την κατάσταση μια πρέπει να είναι η απάντηση των εργαζομένων . ΣΥΜΜΑΧΙΑ , ΟΡΓΑΝΩΣΗ και ΑΓΩΝΑΣ σε γραμμή ρήξης με την ΕΕ και τις πολιτικές της που εξοντώνουν τους εργαζόμενους για να υπηρετήσουν την κερδοφορία του μεγάλου κεφαλαίου.

Η Γραμματεία βορείου Έβρου του ΠΑΜΕ καλεί όλους τους εργαζόμενους της περιοχής μας  τις επόμενες μέρες  δυναμικά και μαζικά να διεκδικήσουμε την παραμονή του  υποκαταστήματος  ΙΚΑ στην Ορεστιάδα.

Τώρα που  με το 3ο  μνημόνιο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ φορτώνουν στις πλάτες μας νέα δυσβάσταχτα βάρη,  είναι επιτακτική η ανάγκη  να πούμε ένα μεγάλο ΟΧΙ στους εκβιασμούς και την τρομοκρατία, να σφυρηλατήσουμε την δική μας ΕΝΟΤΗΤΑ και να συγκρουστούμε με τις πολιτικές της ΕΕ και των κομμάτων του ευρωμονόδρομου που με τα μνημόνια διαρκείας καταδικάζουν το λαό μας σε διαρκή φτώχεια και εξαθλίωση.

Φιλολαϊκή διέξοδος από την κρίση υπάρχει,  χρειάζεται όμως  άλλος δρόμος ανάπτυξης, αποδέσμευση της χώρας μας από τη λυκοσυμμαχία της ΕΕ,  την μονομερή διαγραφή του χρέους, που δεν δημιούργησε ο λαός μας και την κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων για να γίνει κτήμα του λαού μας ο πλούτος που παράγει.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας