Αρχική » Σχεδόν….«υποβρύχιες» και οι καλύβες στο Δέλτα

Σχεδόν….«υποβρύχιες» και οι καλύβες στο Δέλτα

από statusradio.gr
0 σχόλιο
Δραματική είναι η κατάσταση στο Δέλτα του Έβρου, καθώς όλες σχεδόν οι καλύβες, πλημμύρισαν στην κυριολεξία, από τις  πρωτοφανείς πλημμύρες και τις τεράστιες ποσότητες των υδάτων που δέχεται η περιοχή του νομού Έβρου τις τελευταίες μέρες. Ψαράδες και  κυνηγοί που δραστηριοποιούνται στην περιοχή, είναι σε απόγνωση, καθώς είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται ολοσχερώς μέσα σε λίγες ώρες.
Tα ορμητικά νερά που συνεχίζουν να κατεβαίνουν με ταχύτητα, μπήκαν μέσα στις καλύβες και κατέστρεψαν τα πάντα, ενώ οι άνθρωποι που έμεναν μέσα στο Δέλτα, δυστυχώς δεν μπόρεσαν  να περισώσουν τα υπάρχοντά τους και απομακρύνθηκαν άμεσα, προκειμένου να αποφευχθεί απώλεια ζωών.
Κάποιοι από αυτούς προσπαθούν έστω και την τελευταία στιγμή να διασώσουν ότι απέμεινε. Αυτό όμως είναι πολύ επικίνδυνο, αφού θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους είπε ο Πρόεδρος του κυνηγετικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, Νώντας Τερζής.
Στις περιοχές που επλήγησαν, οι αγρότες ήδη άρχισαν να ζητούν την άμεση καταγραφή των ζημιών ώστε να ξεκινήσει το συντομότερο δυνατόν η καταβολή των αποζημιώσεων από τον ΕΛΓΑ.
Ακούστε τι είπε ο Ν. Τερζής:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας