Αρχική » «Πόρτες» για πρόσφυγες στο φράχτη του Έβρου

«Πόρτες» για πρόσφυγες στο φράχτη του Έβρου

από statusradio.gr
0 σχόλιο

«Πόρτες» για την αυστηρή διέλευση προσφύγων και όχι παράνομων μεταναστών σκέφτεται να «ανοίξει» στον φράχτη του Έβρου η ηγεσία των υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Οι αρχικές εκτιμήσεις του υπουργού Προστασίας του Πολίτη ότι ο φράχτης, προς το παρόν, θα πρέπει να διατηρηθεί ως έχει, διαφοροποιούνται, δεδομένης της εμπόλεμης κατάστασης και των προσφύγων πολέμου που φτάνουν διαρκώς στη γειτονιά μας.

Κατόπιν συζητήσεων με την υφυπουργό Μετανάστευσης κ. Τασία Χριστοδουλοπούλου και άλλους παράγοντες η νέα πολιτική ηγεσία φαίνεται ότι αλλάζει τα σχέδιά της. Ήδη ξεκινούν οι διαδικασίες μελέτης προκειμένου να εντοπιστούν τα σημεία, όπου θα ξεκινήσουν οι εργασίες για τις «πόρτες» του φράχτη, από τις οποίες θα μπορούν να μπαίνουν στη χώρα μετανάστες, που έχουν φύγει από τις πατρίδες τους κυρίως λόγω πολέμων. «Είναι κόκκινη γραμμή για την κυβερνητική συνεργασία μας με τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά εμείς δε φεύγουμε από την κυβέρνηση. Ας φύγουν αυτοί!!» σχολίασε ο πρώην Βουλευτής Έβρου των ΑΝΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας