Αρχική » Ο Πέτρος Χασανίδης στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ;

Ο Πέτρος Χασανίδης στο ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ;

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Η υποψηφιότητα «βόμβα» στον Έβρο, αναμένεται να σκάσει από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ. Όπως λένε οι εξακριβωμένες πληροφορίες του I-THRAKI, η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο, εξασφάλισε την ηχηρή έκπληξη που προκάλεσε είναι η αλήθεια μερικό πανικό και αναστάτωση στα παλιά στελέχη του κόμματος. Κυρίως ανησυχεί η … δεδομένα υποψήφια Νατάσα Γκαρά, που στις προηγούμενες εκλογές είχε πάει πολύ καλά, συγκεντρώνοντας θεαματικά ποσοστά για τον ΣΥΡΙΖΑ της εποχής! Ο λόγος της ανησυχίας, προκύπτει από το γεγονός ότι η «βόμβα» λέγεται Πέτρος Χασανίδης, που έχει μεγάλη διεισδυτικότητα στο βόρειο τμήμα του νομού, απ’ όπου «αντλεί» και η κ. Γκαρά! Πρόκειται για τον Πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Ορεστιάδας, με μεγάλη συνδικαλιστική δράση, κυρίως στο κλειστό σήμερα εργοστάσιο της ΕΒΖ. Το σημαντικότερο όμως είναι η ιδιότητα του κ. Χασανίδη, ως πρώην στέλεχος της ΝΔ, που σηματοδοτεί εντυπωσιακά την επιχειρούμενη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ σε άλλους πολιτικούς χώρους που επιχειρεί να διεμβολίσει. Την υποψηφιότητα αυτή, πολλά, κυρίως παλιά στελέχη του κόμματος, επιχειρούν να ματαιώσουν, όμως οι ελπίδες τους είναι ελάχιστες, αφού στην Κουμουνδούρου, αναζητούν διακαώς υποψηφιότητες με ανάλογα χαρακτηριστικά «διεύρυνσης» και με έντονη αντιπολιτευτική και αντιμνημονιακή τοποθέτηση.

Στην ίδια κατεύθυνση είναι και η υποψηφιότητα της κυρίας Μ. Πατσιά, που επίσης αποφασίστηκε και προέρχεται από τον χώρο του ΚΚΕ.

Μια άλλη λαμπρή υποψηφιότητα, που όμως αντιμετωπίζει σοβαρές αντιδράσεις από παλαιότερα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο, είναι αυτή του οικονομολόγου Μενέλαου Μαλτέζου. Ο λόγος είναι ότι δεν χωράνε στο ψηφοδέλτιο όλοι οι υπόλοιποι, δηλαδή: Δημήτρης Ρίζος, Λεωνίδας Χέλης, Κώστας Κυργιαλάννης, Γιάννης Νενεδάκης και Γιώργος Καίσας! Βλέπετε στον ΣΥΡΙΖΑ πλέον, δεν ψάχνουν τους υποψηφίους με το κιάλι…! Γίνεται το ακριβώς αντίστροφο απ’ αυτό που αντιμετωπίζουν , σχεδόν όλα τα υπόλοιπα κόμματα.

Ο οδοντίατρος Γιώργος Ραπτόπουλος πάντως, για να μην αναρωτιούνται ορισμένοι, ούτε κατέθεσε σχετική αίτηση υποψηφιότητας, ούτε και γενικά ενδιαφέρεται, όπως μαθαίνουμε…

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας