Αρχική » Ντόλιος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο νικητής των εκλογών! Όμως, με τη βοήθεια των Εβριτών θα διατηρήσουμε την έδρα του ΠΑΣΟΚ στον νομό!

Ντόλιος: «Ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι ο νικητής των εκλογών! Όμως, με τη βοήθεια των Εβριτών θα διατηρήσουμε την έδρα του ΠΑΣΟΚ στον νομό!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Τη δύσκολη περίπτωση του εργοστασίου της ΕΒΖ στην Ορεστιάδα, την διάσωση της χρηματοδότησης του περιφερειακού της Αλεξανδρούπολης και την συνέχιση του ηλεκτροδοτούμενου δικτύου του ΟΣΕ μέχρι τον Έβρο, ανέλυσε στην τελευταία του προεκλογική εμφάνιση στον STATUS RADIO 94.2, ο Υφυπουργός Εσωτερικών και υποψήφιος Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στον Έβρο, Γιώργος Ντόλιος. Ο κ. Ντόλιος είπε ότι δεν θα κάνει ποτέ τους ψηφοφόρους του να ντρέπονται για την επιλογή τους και ζήτησε την υποστήριξή τους και σ’ αυτές τις εκλογές, ακόμη κι αν νιώθουν πικραμένοι από το ΠΑΣΟΚ. Κατά την εκτίμηση του κ. Ντόλιου, ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις εκλογές, αλλά το ΠΑΣΟΚ θα είναι πολύ χρήσιμο, αν αναδειχθεί τρίτο κόμμα την Κυριακή. Επίσης εμφανίστηκε αισιόδοξος για την διατήρηση της έδρας του στον Έβρο, ελπίζοντας ότι οι Εβρίτες θα απαντήσουν δια της ψήφου τους, θετικά, ως προς τη χρησιμότητα του Γιώργου Ντόλιου στο Κοινοβούλιο.

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας