Αρχική » Κ. Γεροντόπουλος “Οι Εβρίτες ξέρουν ότι στάθηκα πάντα δίπλα τους”

Κ. Γεροντόπουλος “Οι Εβρίτες ξέρουν ότι στάθηκα πάντα δίπλα τους”

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Ο Υφυπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος βουλευτής Έβρου Κυριάκος Γεροντόπουλος, απευθυνόμενος στους Εβρίτες και τις Εβρίτισσες δέκα ημέρες πριν τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου, δήλωσε:

«Η πατρίδα με τις θυσίες όλων μας, κατάφερε να

σταθεί όρθια μέσα στην κρίση διαψεύδοντας όλους όσους προεξοφλούσαν την χρεοκοπία της, εντός και εκτός Ελλάδος.

Η κυβέρνηση, με πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά, προχώρησε σε τολμηρές και δύσκολες αποφάσεις με μόνο στόχο τη σωτηρία της χώρας και τα κατάφερε. Σήμερα, βρισκόμαστε πολύ κοντά στην οριστική έξοδο από την κρίση και έτοιμοι να δώσουμε μια νέα πορεία ανάπτυξης στον τόπο.

Είμαστε πολύ κοντά στην ώρα που κάθε Έλληνας και κάθε Ελληνίδα θα δουν τους κόπους και τις θυσίες τους να ανταμείβονται.

Αυτό όμως κάποιοι το θέτουν σε κίνδυνο προκειμένου να βρεθούν στην εξουσία, με άκρατους λαϊκισμούς και ψεύτικες υποσχέσεις. Δημιουργούν με τον πιο ανεύθυνο τρόπο μάταιες ελπίδες στους Έλληνες, τάζοντας τα πάντα στους πάντες. Διακινδυνεύουν το ευρωπαϊκό μέλλον της χώρας μας, χωρίς κανένα σχέδιο, χωρίς κανένα πρόγραμμα.

Τώρα λοιπόν έφτασε η ώρα της μεγάλης ευθύνης και της σημαντικής απόφασης όλων μας,  για το μέλλον της χώρας και των παιδιών μας. Είμαι βέβαιος ότι όλοι οι Εβρίτες θα στηρίξουμε και πάλι την αλήθεια και τη σταθερότητα. Θα στηρίξουμε τη Νέα Δημοκρατία, την παράταξη των μεγάλων εθνικών επιλογών.

Εβρίτισσα-Εβρίτη

Γνωρίζετε πολύ καλά ότι πάντα στάθηκα δίπλα σας. Ιδιαίτερα το τελευταίο διάστημα που η χώρα μας, ο τόπος μας και ο καθένας ξεχωριστά πέρασε δύσκολες στιγμές, έδωσαν το παρόν σε κάθε πόλη, χωριό, γειτονιά και περιοχή του Έβρου. Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να δώσω λύσεις στα προβλήματα που αντιμετωπίζετε.

Αυτό δεσμεύομαι ότι θα συνεχίσω να κάνω και τα επόμενα χρόνια. Με την δική σας συμπαράσταση και στήριξη. Ο Έβρος και οι άνθρωποι του θα συνεχίσουν να έχουν φωνή».

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας