Αρχική » Πουλιλιός: «Ο πόλεμος τελείωσε! Νικήσαμε»

Πουλιλιός: «Ο πόλεμος τελείωσε! Νικήσαμε»

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Την εκτίμηση ότι ο κίνδυνος που αντιμετώπιζαν οι οικισμοί από τις πλημμύρες έχει πλέον απομακρυνθεί τουλάχιστον για φέτος, εξέφρασε σήμερα το πρωί στον STATUS 94.2 o Δήμαρχος Σουφλίου Βαγγέλης Πουλιλιός. Όπως είπε τα προσωρινά έργα και οι τεχνικές επεμβάσεις που έγιναν τις προηγούμενες εβδομάδες, προσφέρουν τη δυνατότητα προστασίας των οικισμών από τις πλημμύρες για όλη τη χειμερινή περίοδο και εξασφαλίζουν το χρονικό διάστημα που απαιτείται για ολοκληρωμένες επεμβάσεις από την Άνοιξη. «Ο πόλεμος τελείωσε και εμείς είμαστε οι νικητές» κατέληξε ο κ. Πουλιλιός.

Σταθερά υψηλές στο μεταξύ, είναι οι στάθμες σε όλα τα σημεία μέτρησης του νομού είπε ο Αντιπεριφερειάρχης Δημήτρης Πέτροβιτς και οι υπηρεσίες παραμένουν σε υψηλό επίπεδο επιφυλακής. Ωστόσο δήλωσε ανακουφισμένος από την αποτελεσματική παρέμβαση της Περιφέρειας στο Ορμένιο, που εξαιτίας ενός επιπλέον αναχώματος που κατασκευάστηκε προσωρινά, αποφεύχθηκε ο κίνδυνος να πλημμυρίσει το χωριό.

Σε επιφυλακή και οι υπηρεσίες του Δήμου Αλεξανδρούπολης, για την αντιμετώπιση των αντίστοιχων δεδομένων στην περιοχή των Φερών και το δέλτα του Έβρου, αφού οι μεγάλες ποσότητες του νερού καταλήγουν πλέον στο νότιο τμήμα του νομού. Οι πρόχειρες κατασκευές που έγιναν απέτρεψαν τον κίνδυνο θραύσης του αναχώματος, ωστόσο ο κίνδυνος παραμένει υπαρκτός.

Πέτροβιτς:

Πουλιλιός:

Λαμπάκης:

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας