Αρχική » Ουζουνίδης (!!!): «Δεν ψηφίζω σήμερα Πρόεδρο, αλλά ως τις 29 Δεκεμβρίου, μπορεί να … τρελαθώ …!»

Ουζουνίδης (!!!): «Δεν ψηφίζω σήμερα Πρόεδρο, αλλά ως τις 29 Δεκεμβρίου, μπορεί να … τρελαθώ …!»

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Με μια δήλωση σήμερα το πρωί στον STATUS 94.2, γεμάτη υπονοούμενα, θα πάει το βράδυ στη Βουλή, για την πρώτη ψηφοφορία για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο Βουλευτής Έβρου των ΑΝ.ΕΛΛ., Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο Βουλευτής είπε ότι δεν θα ψηφίσει τον Σταύρο Δήμα, αλλά μέχρι τις 29 Δεκεμβρίου, αν τα δεδομένα διαφοροποιηθούν και υπάρξει και σχετική συμφωνία των πολιτικών αρχηγών, για νέα ημερομηνία εκλογών ή για σχηματισμό κυβέρνησης ειδικού σκοπού, τότε ίσως να αλλάξει τη στάση του!

Ο κ. Ουζουνίδης είπε καταλήγοντας, ότι όλα είναι πιθανά και τίποτε δεν αποκλείεται, γιατί μέχρι την τελική κρίσιμη ψηφοφορία, μπορεί και να … τρελαθεί!!!

 

 

Εν τω μεταξύ ενδιαφέρον έχει και η έγγραφη δήλωση του Βουλευτή που διένειμε στον τύπο, προτάσσοντας τις πλημμύρες του Έβρου, απέναντι στην Προεδρική εκλογή! Ο κ. Ουζουνίδης ζητά επίσης να χαλικοστρωθεί ο δρόμος Πετράδες – Πραγγί – Ισάακιο και καταλήγει παραθέτοντας τα τηλέφωνα του γραφείου του!    

ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΕΒΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΟΥ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ 

«Με αφορμή την έναρξη των διαδικασιών για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας που πραγματικά είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός, θα ήθελα να τονίσω πως σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να αποπροσανατολιστούμε από τις δυσκολίες που περνάει ο λαός του Έβρου. Δυστυχώς, τις τελευταίες μέρες παρακολουθώ ατελείωτες συζητήσεις με θέμα την εκλογή ΠτΔ και μόνο ολιγόλεπτες αναφορές για τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν το νομό μας.

Προσωπικά, είμαι ανά πάσα στιγμή στη διάθεση του κάθε ανώνυμου πολίτη να με ενημερώσει για οποιοδήποτε πρόβλημα τον απασχολεί. Θέλω να πιστεύω, όμως, ότι οι αρμόδιοι φορείς θα συνεχίσουν να είναι κοντά τους, όπως πράττουν μέχρι σήμερα.

Αναφορικά με το θέμα που έχει προκύψει σχετικά με τον αγροτικό δρόμο Πετράδες-Πραγγί-Ισαάκιο, κάνω έκκληση καλοπροαίρετα και δίχως διάθεση κριτικής, προς την αρμόδια τεχνική εταιρία, το Δήμο Διδυμοτείχου και την Περιφέρεια ΑΜΘ να μεριμνήσουν και να βρουν μία λύση ώστε να στρωθεί χαλίκι και να μπορούν οι κάτοικοι έστω και προσωρινά να μετακινούνται με ευκολία προς την πόλη του Διδυμοτείχου». 

Για οποιοδήποτε θέμα τα τηλέφωνα των γραφείων μου είναι στη διάθεση σας.    Τηλ.: 25510 20606, 210 370 6241

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας