Αρχική » Ο Χρυσοχοΐδης “ίσως” να έρθει στην Αλεξανδρούπολη για να ανακοινώσει την χρηματοδότηση του Περιφερειακού. Αν δε… “θα προσπεράσει”!!!

Ο Χρυσοχοΐδης “ίσως” να έρθει στην Αλεξανδρούπολη για να ανακοινώσει την χρηματοδότηση του Περιφερειακού. Αν δε… “θα προσπεράσει”!!!

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Την ανταπόδοση της επίσκεψης του Υπουργού Υποδομών Μιχάλη Χρυσοχοίδη στην Αλεξανδρούπολη, περιμένουν οι τοπικοί φορείς, που χθες στο γραφείο του στην Αθήνα, δεν κατάφεραν να αποσπάσουν απολύτως θετικές απαντήσεις για την έλλειψη χρηματοδότησης για τον μεγάλο περιφερειακό δρόμο.  Ο Υπουργός υποσχέθηκε ότι θα εξετάσει το ενδεχόμενο χρηματοδότησης του δρόμου και αναμένονται σχετικές ανακοινώσεις, οι οποίες ίσως να γίνουν από τον ίδιο τον Υπουργό σε ειδική επίσκεψη στην Αλεξανδρούπολη που θα προγραμματιστεί πριν το τέλος του χρόνου. Ο Υφυπουργός Εσωτερικών Γιώργος Ντόλιος που συνόδευε τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης τον Πρόεδρο του ΟΛΑ και τον Αερολιμενάρχη της πόλης, κατά την επίσκεψη στον κ. Χρυσοχοίδη, είπε σήμερα στον STATUS 94.2 ότι μεταξύ των άλλων ετέθη υπ’ όψη του Υπουργού και το θέμα του εκσυγχρονισμού του δικτύου του ΟΣΕ, μέχρι το Ορμένιο με ηλεκτροκίνητους συρμούς. Επισημάνθηκε ότι το νέο δίκτυο του ΟΣΕ, σταματά στον Προμαχώνα, ενώ η επέκτασή του μέχρι το Ορμένιο καθίσταται απαραίτητη, αν επιθυμούμε συνδυασμένα μεταφορικά δίκτυα με φθηνό κόστος. Ο κ. Ντόλιος, αναφερόμενος στην ιεράρχηση και τις προτεραιότητες που επιλέχτηκαν τελευταία και με βάση τις οποίες προκρίνεται η χρηματοδότηση της σύνδεσης του λιμανιού της Καβάλας με τον σιδηρόδρομο, είπε ότι οι προτάσεις αυτές, εκτός από άδικες, στερούνται και κάθε σοβαρότητας.    

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας