Γ. Παυλίδης: Δρόμους δεν έχουμε, σήραγγες ανοίγουμε!!!


«Ο κ. Γιαννακίδης ανακοίνωσε την ένταξη του άξονα Δράμας-Καβάλας στο Τομεακό Πρόγραμμα του Υπουργείου χωρίς όμως γραφειοκρατική ή διοικητική επικύρωση» δήλωσε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΑΘ Γιώργος Παυλίδης, χαρακτηρίζοντας τις δηλώσεις του Περιφερειάρχη προεκλογικές υποσχέσεις.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος είπε ότι, ύστερα από συνάντηση του Περιφερειάρχη ΑΜΑΘ ʼρη Γιαννακίδη με τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, που έγινε στις 11 Μαρτίου, ο κ. Γιαννακίδης ανακοίνωσε την ένταξη του άξονα Δράμας-Καβάλας χωρίς να έχει γίνει σχετική μελέτη, χωρίς να αναφέρει το γεγονός ότι έμεινε εκτός χρηματοδοτικής πρόβλεψης.

Ο κ. Παυλίδης θεωρεί ότι τα σημαντικότερα δομικά έργα, που πρέπει να ενταχθούν στο νέο ΕΣΠΑ, είναι ο κάθετος άξονας Ορμενίου-Αλεξανδρούπολης και η σύνδεση της Καβάλας με την Δράμα.

Εντωμεταξύ, κατά τον κ. Παυλίδη, την προγραμματική περίοδο του ΕΣΠΑ

2014-2020, τα χρήματα που θα διατεθούν από την Ε.Ε. δεν ξεπερνούν τα 300εκ €, τα οποία πρέπει να διαχειριστούν προσεκτικά βάση πλάνου.

Ακούστε τι είπε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΑΘ Γιώργος Παυλίδης με τον Σταύρο Αποστολίδη στην πρωινή εκπομπή του STATUS.

 

 Μοιραστείτε το:

Copyright © 2014 statusradio.gr