Αρχική » Αντιδράσεις Μ.Ε. απ’ όλα και για όλα

Αντιδράσεις Μ.Ε. απ’ όλα και για όλα

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Έντονες αντιδράσεις λόγω σοβαρών περιβαλλοντολογικών επιπτώσεων και την χρηματική επιβάρυνση των δημοτών προκαλεί η αναμενόμενη δημιουργία της Μονάδας Επεξεργασίας Απορριμμάτων στον Δήμο Αλεξανδρούπολης.

Πιο συγκεκριμένα, το μέλος της Νομαρχιακής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ στο Έβρο Γιάννης Νενεδάκης, επικαλούμενος την επίσημη εφημερίδα της Ε.Ε. εκτιμά ότι σε περίπτωση που γίνουν οι εγκαταστάσεις της Μ.Ε.Α., δεν θα διαχειρίζεται μόνο τα σκουπίδια του Έβρου και της Ροδόπης αλλά όλης της περιφέρειας, επιβαρύνοντας περαιτέρω την ατμόσφαιρα και πρόσθεσε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ήδη καταθέσει ένα σύνολο εναλλακτικών λύσεων φιλικότερων προς το περιβάλλον.

Από την πλευρά του, το μέλος του Δ.Σ. της ΠΟΕ-ΟΤΑ Κώστας Κασίδης, δηλώνει σίγουρος ότι λόγω της Μ.Ε.Α. θα εκλείψει η ανακύκλωση ενώ προτείνει ταφή της οργανικής ύλης και επεξεργασία των υπολοίπων απορριμμάτων.

Εντωμεταξύ, σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης, ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γίνει καύση ή αποδοχή των απορριμμάτων όλης της περιφέρειας.

Ακούστε τι ειπώθηκε για την Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων στην πρωινή εκπομπή του STATUS 94,2.

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας