Αρχική » «Συχνότατα παραβιάζονται τα χωρικά μας ύδατα από αλιευτικά και σκάφη του λιμενικού της Τουρκίας μέχρι τα παράλια της Θάσου » δηλώνει το μέλος του συνδέσμου των απόστρατων λιμενικών ΑΜΑΘ Γιάννης Μουστακίδης.

«Συχνότατα παραβιάζονται τα χωρικά μας ύδατα από αλιευτικά και σκάφη του λιμενικού της Τουρκίας μέχρι τα παράλια της Θάσου » δηλώνει το μέλος του συνδέσμου των απόστρατων λιμενικών ΑΜΑΘ Γιάννης Μουστακίδης.

από statusradio.gr
0 σχόλιο

«Συχνότατα παραβιάζονται τα χωρικά μας ύδατα από αλιευτικά και σκάφη του λιμενικού της Τουρκίας μέχρι τα παράλια της Θάσου και συγκεκριμένα στην περιοχή εξόρυξης κοιτασμάτων πετρελαίου του Πρίνου» δηλώνει το μέλος του συνδέσμου των απόστρατων λιμενικών ΑΜΑΘ Γιάννης Μουστακίδης.

Συμφώνα με τον κ. Μουστακίδη ο σύνδεσμος των απόστρατων λιμενικών ΑΜΑΘ έχει στείλει επανειλημμένως επιστολές με τις πληροφορίες αυτές στο Υπουργείο Ναυτιλίας για τις όποιες ουδέποτε δεν πήρε απάντηση.

Παράλληλα, σκάφη του λιμεναρχείου Καβάλας σπεύδουν συχνά στην περιοχή για να αποτρέψουν τις παραβιάσεις των Ελληνικών χωρικών υδάτων.

Όσον αφορά την υπόθεση του πρόεδρου των λιμενικών Θράκης Θανάση Ζησίδη ο

κ. Μουστακιδης θεωρεί ότι οι δηλώσεις του κ. Ζησίδη για το περιστατικό στην Λαδόξερα έγιναν εμπνευσμένες από την αγάπη του για την πατρίδα και το λιμενικό σώμα και αργά η γρήγορα θα δικαιωθεί.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι με αφορμή την υπόθεση του κ. Ζησίδη ύστερα από τις δηλώσεις του στον STATUS 94,2 πρόκειται να ιδρυθούν 2 κλιμάκια ειδικών αποστολών σε Καβάλα και Αλεξανδρούπολη αντίστοιχα, με σκοπό την πρόληψη τέτοιων περιστατικών.

Ακούστε τις δηλώσεις του μέλους του συνδέσμου των απόστρατων λιμενικών ΑΜΑΘ Γιάννη Μουστακίδη στην σημερινή εκπομπή του STATUS 94,2.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας