«Διευκρινιστικές» δηλώσεις Ζησίδη για την Λαδόξερα και τις … ʼνωθεν εντολές, για το παραλίγο θερμό επεισόδιο, ανατολικά της Σαμοθράκης !!!


   Πανελλήνιο σάλο, προκάλεσε η δήλωση του Προέδρου των Λιμενικών Θράκης Θανάση Ζησίδη στη σημερινή πρωινή εκπομπή του STATUS 94.2, ότι προ ημερών, όταν το σκάφος του Λιμεναρχείου Αλεξανδρούπολης επιχειρούσε στη Λαδόξερα της Σαμοθράκης επιτηρώντας τουρκικά λιμενικά και αλιευτικά σκάφη, δέχτηκαν «εντολή άνωθεν» για να αποχωρήσουν από το σημείο.
   Με νεώτερες δηλώσεις του στην ιστοσελίδα του STATUS RADIO, (με δική του πρωτοβουλία), ο Πρόεδρος των Λιμενικών Θανάσης Ζησίδης, διευκρίνισε ότι οι συνάδελφοί του στο σκάφος της Ελληνικής Ακτοφυλακής, «δεν πήραν ποτέ εντολή από ανωτέρους τους για να «υποχωρήσουν», αλλά εκτιμώντας τα δεδομένα επέλεξαν να μην επέμβουν δυναμικά με σύλληψη επ’ αυτοφώρω των τούρκικων αλιευτικών σκαφών και παρακολουθούσαν διακριτικά τις κινήσεις των σκαφών όπως συνήθως».
   Είναι προφανές από τις νεώτερες «διευκρινιστικές» δηλώσεις του κ. Ζησίδη, ότι προτιμήθηκε η … ήπια τακτική από την επιλογή να ενισχυθεί η προκλητικότητα των Τούρκων, που θα είχε ως αποτέλεσμα, την πρόκληση θερμού επεισοδίου στη Λαδόξερα, με ανυπολόγιστες συνέπειες .
       Μοιραστείτε το:

Copyright © 2014 statusradio.gr