Αρχική » Β.Πουλιλιός: Ο Καλακίκος είναι “γυρολόγος”

Β.Πουλιλιός: Ο Καλακίκος είναι “γυρολόγος”

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Φανερά εκνευρισμένος ο Δήμαρχος Σουφλίου Βαγγέλης Πουλιλιός χαρακτήρισε ως «γυρολόγο» τον επικεφαλής της αντιπολιτευόμενης παράταξης «Ανάπτυξη και Συνοχή» Παναγιώτη Καλακίκο.

Σύμφωνα με τον κ. Πουλιλιό, κατά την διάρκεια του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Καλακίκος κατήγγειλε επανειλημμένα την Δημοτική Αρχή Σουφλίου, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος, στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Δήμος με την διαχείριση των απορριμμάτων.

Αναφέρθηκε επίσης στην παραχώρηση, ενός οικοπέδου πριν από 5 χρόνια, περίπου 40 στρεμμάτων στην Κορνοφωλιά, σε Βούλγαρους πολίτες.

Για την διαχείριση των απορριμμάτων του Δήμου, ο Δήμαρχος Σουφλίου είπε ότι ζήτησε λύση από την ΔΙΑΜΑΘ, χωρίς όμως να λάβει καμία απάντηση.

Όσων αφορά στην παραχώρηση του οικοπέδου, ο κ. Πουλιλιός δήλωσε ότι το ζήτημα αυτό δεν τον ενδιαφέρει διότι συνέβη το 2007 δηλαδή πριν αναλάβει την Δημοτική Αρχή ενώ θεωρεί ότι δεν αξίζει να ερευνηθεί περαιτέρω.

Ο κ. Πουλιλιός δήλωσε ότι δεν τον αγγίζουν οι καταγγελίες της αντιπολίτευσης και ότι ο κ. Καλακίκος δρα εις βάρος του Δήμου Σουφλίου και πρέπει να παραιτηθεί.

«Θέλουν να χτυπήσουν εμένα και δημιουργούν προβλήματα» δηλώνει ο Δήμαρχος Σουφλίου Βαγγέλης Πουλιλιός.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας