Β.Πουλιλιός: Ο Καλακίκος είναι «γυρολόγος»


Φανερά εκνευρισμένος ο Δήμαρχος Σουφλίου Βαγγέλης Πουλιλιός χαρακτήρισε ως «γυρολόγο» τον επικεφαλής της αντιπολιτευόμενης παράταξης «Ανάπτυξη και Συνοχή» Παναγιώτη Καλακίκο.

Σύμφωνα με τον κ. Πουλιλιό, κατά την διάρκεια του χθεσινού Δημοτικού Συμβουλίου ο κ. Καλακίκος κατήγγειλε επανειλημμένα την Δημοτική Αρχή Σουφλίου, δίνοντας ιδιαίτερο βάρος, στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Δήμος με την διαχείριση των απορριμμάτων.

Αναφέρθηκε επίσης στην παραχώρηση, ενός οικοπέδου πριν από 5 χρόνια, περίπου 40 στρεμμάτων στην Κορνοφωλιά, σε Βούλγαρους πολίτες.

Για την διαχείριση των απορριμμάτων του Δήμου, ο Δήμαρχος Σουφλίου είπε ότι ζήτησε λύση από την ΔΙΑΜΑΘ, χωρίς όμως να λάβει καμία απάντηση.

Όσων αφορά στην παραχώρηση του οικοπέδου, ο κ. Πουλιλιός δήλωσε ότι το ζήτημα αυτό δεν τον ενδιαφέρει διότι συνέβη το 2007 δηλαδή πριν αναλάβει την Δημοτική Αρχή ενώ θεωρεί ότι δεν αξίζει να ερευνηθεί περαιτέρω.

Ο κ. Πουλιλιός δήλωσε ότι δεν τον αγγίζουν οι καταγγελίες της αντιπολίτευσης και ότι ο κ. Καλακίκος δρα εις βάρος του Δήμου Σουφλίου και πρέπει να παραιτηθεί.

«Θέλουν να χτυπήσουν εμένα και δημιουργούν προβλήματα» δηλώνει ο Δήμαρχος Σουφλίου Βαγγέλης Πουλιλιός.

 

 

 Μοιραστείτε το:

Copyright © 2014 statusradio.gr