Αντιδήμαρχος παραχώρησε στον εαυτό του 70 στρέμ. Δημοτικής έκτασης και… παραιτήθηκε!


«Ο κ. Πουλιλιός καλύπτει τις αδυναμίες του, με προσωπικές επιθέσεις εναντίων μου» δηλώνει ο επικεφαλής της αντιπολιτευόμενης παράταξης «Ανάπτυξη και Συνοχή» και υποψήφιος Δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος.

Κατά τον κ. Καλακίκο ο πρώην αντιδήμαρχος Σουφλίου Σταμάτης Αρμπατζιάνης μετέφερε στην κατοχή του, χρησιμοποιώντας την σφραγίδα του Δημάρχου, 70στρ. που βρίσκονταν στην Κορνοφωλιά και άνηκαν στον Δήμο Σουφλίου.

Παράλληλα, ο κ. Αρμπατζιάνης παραχώρησε, με τον ίδιο τρόπο, 50 στρ. σε Βούλγαρους πολίτες τα οποία, σύμφωνα με τον κ. Καλακίκο, βρίσκονταν και αυτά σε περιοχή της Κορνοφωλιάς

Ο κ. Καλακίκος δήλωσε ότι το έγγραφο που αποδεικνύει τα λεγόμενα του, δηλαδή αυτό των παραχωρήσεων, έχει ήδη αποσταλεί στον ΟΠΕΚΕΠΕ.

Παράλληλα, ο κ. Καλακίκος μίλησε και για το θέμα των απορριμμάτων αναφερόμενος στην παράνομη, κατά την γνώμη του, χωματερή στα Λάβαρα και το πρόστιμο ύψους 71.000 ευρώ που πρόκειται να πληρώνει ο Δήμος Σουφλίου καθημερινά σύμφωνα με την υπάρχουσα νομοθεσία της Ε.Ε.

«Αν είναι ανίκανη να κατεβάσει πρόταση για τα απορρίμματα η Δημοτική αρχή, τότε να παραιτηθεί» δηλώνει ο επικεφαλής της αντιπολιτευόμενης παράταξης «Ανάπτυξη και Συνοχή» και υποψήφιος Δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος όπως κατ’ επίσημο τρόπο ανακοίνωσε σήμερα την υποψηφιότητα του μέσω του STATUS.

 

 

 Μοιραστείτε το:

Copyright © 2014 statusradio.gr