Αρχική » Το αεροδρόμιο «Δημόκριτος» θέλει ο ιδιοκτήτης της Corporate America

Το αεροδρόμιο «Δημόκριτος» θέλει ο ιδιοκτήτης της Corporate America

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Το αεροδρόμιο «Δημόκριτος» της Αλεξανδρούπολης βρίσκεται ανάμεσα στα 21 ελληνικά αεροδρόμια για τα οποία θα γίνουν προσφορές από τον αργεντινό ιδιοκτήτη της Corporate America Εδουάρδο Εβρεκιάν, στον επερχόμενο διαγωνισμό του ΤΑΙΠΕΔ.

Σύμφωνα με τον αερολιμενάρχη Αλεξανδρούπολης Στέλιο Ζαντανίδη, σε περίπτωση που αποκρατικοποιηθεί το αεροδρόμιο μας, ο νέος ιδιοκτήτης του οφείλει να επενδύσει σε αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, προβλέπεται η δημιουργία ενός παράλληλου αεροδιαδρόμου και η αύξηση του μεγέθους της πίστας με αποτέλεσμα να αυξηθεί η χωρητικότητα αεροσκαφών που θα μπορεί να φιλοξενήσει το αεροδρόμιο.

Όσον αφόρα στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, θα διατηρήσει τον ρόλο του επόπτη αεροδρομίων και του πάροχου υπηρεσιών ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας.

Οι προσφορές θα εξεταστούν από τον ΤΑΙΠΕΔ μετά το καλοκαίρι και σε περίπτωση που εγκριθούν ο ιδιώτης θα εγκατασταθεί μέσα στο 2015.

Ακούστε τι είπε ο αερολιμενάρχης Αλεξανδρούπολης Στέλιος Ζαντανίδης στην πρωινή εκπομπή του STATUS με τον Σταύρο Αποστολίδη.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας