Ο Όλι Ρεν στέλνει στο Ευρωδικαστήριο την Ελλάδα για μόλυνση της ατμόσφαιρας, από τα τζάκια και τις σόμπες!


Στοιχεία, αλλά και Ελληνικά για γέλια και για κλάματα, αποκάλυψε ο σύμβουλος του Ευρωπαϊκού κοινοβουλίου Κωστής Αϊβαλιώτης, μιλώντας στον Status 94,2.

Σύμφωνα με τον κ. Αϊβαλιώτη, ο Όλι Ρεν στέλνει στο Ευρωδικαστήριο την Ελλάδα για μόλυνση της ατμόσφαιρας από αιωρούμενα σωματίδια, λόγω καύσης ακατάλληλων υλικών στα τζάκια και τις σόμπες!

Μάλιστα ο Όλι Ρεν δήλωσε πως ουδέποτε η Ελληνική κυβέρνηση ζήτησε να μειωθεί ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στο πετρέλαιο, ώστε να ζεσταθεί ο κόσμος και να σταματήσει να καίει ό,τι βρει στα τζάκια και στις σόμπες, στην προσπάθειά του να ζεσταθεί.

Επίσης ο κ. Αϊβαλιώτης είπε πως ο Όλι Ρεν διαψεύδει την είδηση, πως αξιωματούχοι της τρόικας δήλωσαν προς την Ελλάδα, «φτιάξτε καταλύματα για τους αστέγους και δεν μας ενδιαφέρει», σε σχέση με τους πλειστηριασμούς κατοικιών.

«?Από ανέκαθεν? η τρόικα ήταν εναντίον της αναμείξεως στην Ελλάδα» σύμφωνα με το έγγραφο που υπογράφει ο Όλι Ρεν, κατέληξε ο Κωστής Αϊβαλιώτης σκωπτικά.

Δεν γνωρίζουμε ποιος συνέταξε το κείμενο που υπογράφει ο Όλι Ρεν, σίγουρα όμως τα Ελληνικά του, δεν είναι και τα καλύτερα…

 

 

 

 Μοιραστείτε το:

Copyright © 2014 statusradio.gr