Αρχική » Κατέστρεψαν 4 αυτοκίνητα με υγρό στήν Αλεξανδρούπολη

Κατέστρεψαν 4 αυτοκίνητα με υγρό στήν Αλεξανδρούπολη

από statusradio.gr
0 σχόλιο

 Αλεξανδρούπολη- Κατέστρεψαν 4 αυτοκίνητα με υγρό – Ανήκουν σε άτομα της Θηροφύλαξης

    

Η Ασφάλεια Αλεξανδρούπολης αναζητά τους δράστες μιας περίεργης υπόθεσης καταστροφής αυτοκινήτων που έγινε στην Αλεξανδρούπολη το βράδυ της Κυριακής. Πιο συγκεκριμένα άγνωστοι έριξαν σε τέσσερα Ι.Χ αυτοκίνητα διαβρωτικό υγρό και τα προκάλεσαν μεγάλες ζημιές αφού καταστράφηκε το χρώμα , αλλά και σημεία των αυτοκινήτων. Κοινό χαρακτηριστικό και των τεσσάρων αυτοκινήτων ήταν ότι ανήκαν σε άτομα που είναι επιφορτισμένοι με την θηροφύλαξη. Οι δύο είναι υπάλληλοι του Δασαρχείου Αλεξανδρούπολης και οι άλλοι δύο είναι θηροφύλακες. Τα αυτοκίνητα ήταν παρκαρισμένα έξω από τα σπίτια των συγκεκριμένων και οι οποίοι κατέθεσαν μηνύσεις κατά αγνώστων. Όπως είναι φυσικό το θέμα δημιούργησε αίσθηση για την ποιότητα αυτών των δραστών και τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτήν την καταστροφική ενέργεια.

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία

Την Κυριακή το βράδυ στις 8/12/2013 άγνωστοι προξένησαν μεγάλες ζημιές στα ΙΧ αυτοκίνητα θηροφυλάκων και δασικών υπαλλήλων στον Έβρο.

Συγκεκριμένα έριξαν πάνω σε μεγάλη έκταση των αυτοκίνητων διαβρωτικό υγρό, προξενώντας μεγάλες υλικές ζημιές στο αμάξωμα και σε πλαστικά μέρη των οχημάτων.

Οι δράστες κινήθηκαν όπως φαίνεται συντονισμένα καθώς πήγαν στις κατοικίες του Ομοσπονδιακού Θηροφύλακα, του θηροφύλακα του Κυνηγετικού Συλλόγου Αλεξανδρούπολης, του Δασάρχη Αλεξανδρούπολης και του Δασοφύλακα του Δασαρχείου Αλεξανδρούπολης και εκεί προξένησαν τις ζημιές στα προσωπικά τους αυτοκίνητα.

Η υπόθεση έχει πάρει την οδό της δικαιοσύνης, καθώς ενημερώθηκε και ο Εισαγγελέας.

H συγκεκριμένh εγκληματική ενέργεια στρέφεται κατά των κυνηγετικών οργανώσεων και των δασικών υπηρεσιών, των οποίων το έργο για την πάταξη της λαθροθηρίας και άλλων δασικών παραβασεων μάλλον ενοχλεί.

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας – Θράκης καταδικάζει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το περιστατικό αυτό, που δεν πρόκειται να πτοήσει τις συντονισμένες ενέργειες για την προστασία της άγριας πανίδας και του περιβάλλοντος, καθώς και για τη διαφύλαξη της κυνηγετικής δραστηριότητας

 

 

Πηγή: Faros24

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας