Αρχική » Απορρίπτουν στον ΣΥΡΙΖΑ Έβρου την πρόταση του Γιώργου Ντόλιου για συνεργασία των δύο κομμάτων

Απορρίπτουν στον ΣΥΡΙΖΑ Έβρου την πρόταση του Γιώργου Ντόλιου για συνεργασία των δύο κομμάτων

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Με έντονο τρόπο απορρίπτουν στον ΣΥΡΙΖΑ Έβρου την πρόταση του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Ντόλιου περί συνεργασίας των δύο κομμάτων. Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Έβρου χαρακτηρίζει θρασύ τον κ. Ντόλιο και τον κατηγορεί πως ανησυχεί για το πολιτικό του μέλλον. Στην ανακοίνωση ξεκαθαρίζεται πως η προσπάθεια να θολώσουν τα νερά και να διασωθούν, αυτοί που έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στην άθλια κυβέρνηση Σαμαρά να συνεχίσει το καταστροφικό της έργο, θα πέσει στο κενό. Η ανακοίνωση καταλήγει λέγοντας πως, η πόρτα του ΣΥΡΙΖΑ είναι ερμητικά κλειστή στους φυσικούς εκφραστές της πολιτικής της υποτέλειας και των μνημονίων.
Για το θέμα μίλησε στον Status Radio 94,2 ο συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ στον Έβρο Χρήστος Δούκας. Όπως είπε ο κ. Δούκας, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αριστερά και όχι κεντροαριστερά και δεν είναι δυνατό να συγχωρεθούν τα τεράστια πολιτικά λάθη που γίνονται από σημερινούς πολιτικούς.
Όσον αφορά το θέμα της πιθανής υποψηφιότητας του κ. Δούκα για την Δημαρχία Αλεξανδρούπολης, δήλωσε πως δεν έχει προσωπικές βλέψεις, αλλά δηλώνει μάχιμος.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας