Θα το … κοιτάξει ο Υπουργός…


Πραγματοποιήθηκε η συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας ʼδωνι Γεωργιάδη, για το θέμα της αυτονόμησης του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου.
Όπως είπε στον Status Radio 94,2 ο πρόεδρος των εργαζομένων του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου Στάθης Στάμου, η απάντηση του υπουργού ήταν «πως είναι δύσκολο και δεν θέλει να δώσει κάποια υπόσχεση, αλλά υποσχέθηκε πως θα κοιτάξει το θέμα», ενώ δεν έδωσε καμία υπόσχεση για την επαναφορά της νομικής υπόστασης του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου.
Σε κάποια νησιωτικά νοσοκομεία της νοτίου Ελλάδας τα νοσοκομεία που είχαν συγχωνευτεί, αυτονομήθηκαν και πραγματοποιήθηκε και η διοικητική τους αυτοτέλεια, καθώς οι βουλευτές όλων των κομμάτων της περιοχής υποστήριξαν σύσσωμοι το αίτημα.
 Ο κ. Στάμου είπε πως ελπίζει να βρεθεί η πολιτική βούληση και να διεκδικηθεί το αυτονόητο και στον Έβρο, που παρουσιάζει ιδιαιτερότητες.
Παρόντες στην συνάντηση ήταν οι Δήμαρχοι Ορεστιάδας Δημήτρης Μουζάς, Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης, Σουφλίου Βαγγέλης Πουλιλιός, ο εκπρόσωπος των εργαζομένων του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου Στάθης Στάμου και ο Σεβασμιότατος Διδυμοτείχου Δαμασκηνός.

 

 

 

 Μοιραστείτε το:

Copyright © 2014 statusradio.gr