Αρχική » 70 λεπτά για κάθε παράνομο μετανάστη δεσμεύονται για την Ελλάδα από την Ευρώπη κάθε χρόνο

70 λεπτά για κάθε παράνομο μετανάστη δεσμεύονται για την Ελλάδα από την Ευρώπη κάθε χρόνο

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Το Ευρωπαϊκό Ταμείο Προσφύγων δεσμεύει προς διάθεση στην Ελλάδα κάθε χρόνο, 70 λεπτά του ευρώ για κάθε παράνομο μετανάστη, τη στιγμή που η Σουηδία λαμβάνει 7 φορές περισσότερα χρήματα, παρόλο που δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα με παράνομους μετανάστες, δήλωσε στον Status Radio 94,2 ο Σύμβουλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Κωστής Αϊβαλιώτης.
Επίσης θύμισε πως στο θέμα της περίθαλψης των παράνομων μεταναστών, η Ελλάδα δαπανά 150 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, σύμφωνα με τα λεγόμενα του πρώην υπουργού Ανδρέα Λοβέρδου.
Επίσης είπε πως στις σοβαρές και όχι υπό κοινωνική διάλυση χώρες, ακόμη και στις σοσιαλιστικές όπως είναι η Σουηδία, δεν υπάρχει σύμφωνο συμβίωσης μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου.
Ο κ Αίβαλιώτης αναφέρθηκε και στο θέμα της επίσκεψης των Ευρωβουλευτών στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και το περιστατικό με την Γερμανίδα Ευρωβουλευτή των Πρασίνων Ρεμπέκα Χάρμς, που εμφανίστηκε τυλιγμένη με ένα μαντίλι που έγραφε σύνθημα εναντίων της εξόρυξης χρυσού στις Σκουριές και θύμισε με νόημα, πως πρόεδρος των Πρασίνων Γερμανίας και Ευρωβουλευτής, είναι ο Τουρκικής καταγωγής Τζεμ Οζντεμίρ.

 

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας