Ο Φωτιάδης στον STATUS για την Τουριστική Ανάπτυξη της Αλεξανδρούπολης


Να δοθούν στη δημοσιότητα οι τελευταίοι ισολογισμοί της ΤΙΕΔΑ, της τουριστικής δημοτικής επιχείρησης του Δήμου Αλεξανδρούπολης ζήτησε σήμερα από την πρωινή εκπομπή του Σταύρου Αποστολίδη στον STATUS ο Υποψήφιος Δήμαρχος Απόστολος Φωτιάδης. Κατήγγειλε μάλιστα ότι η συγκεκριμένη Δημοτική επιχείρηση διέθεσε 130.000€ για υπηρεσίες security στο δημοτικό κάμπιγκ.
Παράλληλα άσκησε αυστηρή κριτική στην λανθασμένη (κατά την άποψή του) διαχείριση της τουριστικής ανάπτυξης όταν εξωστρακίστηκαν από το Δ.Σ. της ΤΙΕΔΑ οι ξενοδόχοι και οι τουριστικοί πράκτορες για άγνωστους λόγους!
Κατά τον κ. Φωτιάδη, ο κ. Δήμαρχος, έδωσε στου επαγγελματίες του Τουρισμού τηε Αλεξανδρούπολης ρόλο κομπάρσου και πήρε αυτός τον ρόλο του πρωταγωνιστή με αποτέλεσμα το μεγάλο φιάσκο της Κωνσταντινούπολης όπου ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση 25-30 Τούρκοι ενώ πήγαν εκεί τριπλάσιος αριθμός Αλεξανδρουπολιτών.
Αντίστοιχα αποτελέσματα υπήρξαν και με τους 200 Ρώσους Δημάρχους ή τον Πατριάρχη Μόσχας που δεν έφτασαν ποτέ στην Αλεξανδρούπολη, παρά τις υποσχέσεις και εξαγγελίες του κ. Δημάρχου.

Ακούστε τι είπε ο Απόστολος Φωτιάδης στον Σταύρο Αποστολίδη

 

 

 

 

 Μοιραστείτε το:

Copyright © 2014 statusradio.gr