Αρχική » Διακοπές νερού στην οδό Εθνικής Αντίστασης

Διακοπές νερού στην οδό Εθνικής Αντίστασης

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Ολιγόωρες διακοπές νερού για την οδό Εθνικής Αντίστασης ανακοίνωσε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης και Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης.
Πιο συγκεκριμένα, Στα πλαίσια κατασκευής του έργου «ΕΡΓΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟΥ ΚΑΙ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΟΙΚΙΣΜΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ», γίνεται η αντικατάσταση των κεντρικών αγωγών της οδού Εθν. Αντίστασης από την οδό Ι. Καβύρη μέχρι Λεωφόρο Δημοκρατίας. Για την υλοποίηση θα απαιτηθούν εργασίες όπως συνδέσεις του νέου αγωγού με τους εκατέρωθεν αγωγούς διανομής, συνδέσεις των κατοικιών με το νέο δίκτυο, έτσι ώστε να αποσυνδεθεί ο παλιός αγωγός.
Για τους λόγους αυτούς από τις 21-08-2013 και για διάστημα 20 ημερών θα γίνονται ολιγόωρες διακοπές υδροδότησης τις πρωινές ώρες στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Ι. Καβύρη – Λ. Δημοκρατίας – 28ης Οκτωβρίου- Ανδριανουπόλεως – Ι. Καβύρη.
Επιπλέον, για το ίδιο χρονικό διάστημα η κυκλοφορία στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως θα γίνεται με δυσκολία, επομένως παρακαλούνται οι οδηγοί να κινούνται με μεγάλη προσοχή τηρώντας στην εργοταξιακή σήμανση.

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας