Αρχική » Σύλληψη ανηλίκων για κλοπές δικύκλων και διάρρηξη καταστήματος στην Κομοτηνή

Σύλληψη ανηλίκων για κλοπές δικύκλων και διάρρηξη καταστήματος στην Κομοτηνή

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από έρευνες της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κομοτηνής, δύο κλοπές δίκυκλων μοτοσικλετών και μια διάρρηξη καταστήματος, που είχαν διαπραχθεί, προ 2ημέρου, στην Κομοτηνή.
Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών και έρευνες, οι αστυνομικοί, χθες το μεσημέρι, εντόπισαν και συνέλαβαν, στην Κομοτηνή, τρεις ημεδαπούς, ηλικίας 16, 15 και 14 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Συγκεκριμένα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δράστες, την 8-7-2013, αφαίρεσαν δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες και διέρρηξαν κατάστημα της πόλης, αφαιρώντας από το εσωτερικό του 150 Ευρώ, δύο notebook, ένα φορητό ηλεκτρονική υπολογιστή και είκοσι περίπου κινητά τηλέφωνα.
Στο πλαίσιο των ερευνών εντοπίσθηκαν οι δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες, οι οποίες κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.
Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του 15χρονου βρέθηκε επίσης μέρος από τα αφαιρεθέντα αντικείμενα της παραπάνω διάρρηξης, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στο δικαιούχο του.
Σημειώνεται ότι οι δράστες έχουν απασχολήσει επανειλημμένα, κατά το παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για κλοπές.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην κα. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης, ενώ η προανάκριση συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφάλειας Κομοτηνής για τυχόν εμπλοκή τους και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας