Αρχική » Με μετάλλια γύρισε από την Βουλγαρία ο ΝΟΑ

Με μετάλλια γύρισε από την Βουλγαρία ο ΝΟΑ

από statusradio.gr
0 σχόλιο

Σε αγώνες ιστιοπλοίας στη Σωζόπολη της Βουλγαρίας συμμετείχε ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης από τις 4 έως τις 7 Ιουλίου 2013. Η αποστολή του ομίλου αποτελoύνταν απο τους αθλητές της κατηγορίας σκαφών Optimist Χατζηκωνσταντίνου Γιώργο και Γιαννακίδη Πολυχρόνη και απο τον αθλητή της κατηγορίας σκαφών Laser 4.7 Bαγγέλη Δολιανίτη στον πρώτο του αγώνα σε αυτή την κατηγορία. Τους αθλητές συνόδευε ο προπονητής του ομίλου Νικολάι Ιβανοβ καθώς και μέλη του ΔΣ.
Τα αποτελέσματα μετα από 6 ιστιοδρομίες με έντονο αέρα και κύμα έφεραν τον Βαγγέλη Δολιανίτη στην τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο, τον Πολυχρόνη Γιαννακίδη στην 2η θέση της γενικής και το ασημένιο μετάλλιο & στην 1η θέση στην κατηγορία junior και το χρυσό μετάλλιο, ενω ο Γιώργος Χατζηκωνσταντίνου τερμάτισε 6ος στην γενική & 4ος στην κατηγορία του με ένα μόλις βαθμό ποινής διαφορά που του στέρησε το μετάλλιο.
Η ομάδα Ιστιοπλοϊας του ΝΟΑ συνεχίζοντας τις εξαιρετικές της εμφανίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, ανανέωσε το ραντεβού της με τους Βούλγαρους ιστιοπλόους στο στίβο της Αλεξανδρούπολης, στα πλαίσια της 5ης INTERNATIONAL SUMMER REGATTA από 1 έως και 4 Αυγούστου όπου έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή (www.noaregatta.gr).

Διαβάστε επίσης

Αφήστε ένα σχόλιο

* Με τη χρήση αυτής της φόρμας συμφωνείτε με την αποθήκευση και το χειρισμό των δεδομένων σας από αυτόν τον ιστότοπο.

7ο χλμ. Αλεξανδρούπολης – Συνόρων
(απέναντι από το αεροδρόμιο)
Τ.Θ.: 1609
Τ.Κ.: 681 00, Αλεξανδρούπολη
Τηλ. Κέντρο: 25510 33000
e-mail: info@statusradio.gr

Κατεβάστε το Status Radio 94.2:

Μείνετε Ενημερωμένοι

Εγκαταστήστε τον Status Radio στην συσκευή σας